Συγκινεί ο Κώστας Φορτούνης: «Αυτός ήταν ο λόγος που απέκτησα κίνητρο ξανά»

Το 2019 σε ένα φιλικό με το Αμβούργο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο! Ο Κώστας Φορτούνης το ξεπέρασε, σηκώθηκε ξανά στα πόδια του, έγινε βασικό μέλος του Ολυμπιακού, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 (δύο χρόνια μετά) όπου υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Ενα διπλό χτύπημα που λίγοι κατάφεραν να ξεπεράσουν. Ακόμα λιγότεροι να επιστρέψουν καλύτεροι. Ο Κώστας Φορτούνης

είναι ένας από αυτούς, μιας και κατά γενική ομολογία διανύει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του. Προφανώς και δεν ήταν εύκολο να το ξεπεράσει το διπλό χτύπημα. Κυρίως πνευματικά.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο in εξήγησε τον πραγματικό λόγο που του έδωσε το κίνητρο όχι μόνο να συνεχίσει την προσπάθεια που έκανε κατά την διάρκεια της αποθεραπείας, αλλά να γίνει και καλύτερος.

Μία συζήτηση που είχε με την γυναίκα του ήταν αρκετή για να του αλλάξει τον τρόπο σκέψης του. Μία συζήτηση κι ένα βλέμμα του μικρού Σπύρου.

«Κοίταξε τι σε περιμένει συνέχεια»

Ο Κώστας Φορτούνης λοιπόν εξήγησε τι συνέβη και απέκτησε τεράστιο κίνητρο όχι μόνο να επιστρέψει γρήγορα στην δράση αλλά να γίνει και καλύτερος.

«Οταν ήρθε στον κόσμο ο Σπύρος, είχα μία συζήτηση τότε με την γυναίκα μου και αν θυμάμαι καλά ήμουν τραυματίας ναι τότε. Πήγαινα στις προπονήσεις, ερχόμουν μετά κουρασμένος γιατί έκανα συνέχεια διπλές γιατί ήμουν κομμάτια», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε

«Οπότε σε μία συζήτηση που είχαμε μου λέει “κοίταξε τι σε περιμένει συνέχεια όταν έρχεσαι και πόσο χαρούμενος θα είναι για σένα όταν θα μεγαλώσει και θ’ αρχίσει να καταλαβαίνει τι μπορείς να κάνεις». Αυτό μου έδωσε τεράστιο κίνητρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα