Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από βίαιη επίθεση του 50χρονου κατά του θύματος

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στο Μενίδι. Ο ίδιος ομολόγησε ότι σκότωσε τη 40χρονη και μάλιστα είπε ότι δεν μετανιώνει γι’ αυτό.

Ο 5οχρονος ομολόγησε τη γυναικοκτονία σε ανάκριση που έγινε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού. Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, άλλες τρεις φορές.

Μάλιστα ο 50χρονος θα δικαζόταν αύριο μετά την τελευταία μήνυση σε βάρος του που έγινε από τη 40χρονη πριν από περίπου δέκα μέρες. Ο γυναικοκτόνος φέρεται να εντοπίστηκε και να συνελήφθη

από αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής.

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ από το περιστατικό βίας σε βάρος της 40χρονης, ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις της για βοήθεια στη διάρκεια ενός καβγά.

Η 40χρονη είχε προχωρήσει σε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο του 2013, η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τρίτη μόλις πριν από λίγες ημέρες, την Τρίτη του Πάσχα (7/5/2024) στο ΑΤ Περιστερίου.

Αφέθηκε ελεύθερος…

Μετά την τελευταία καταγγελία τη 40χρονη είχε εξετάσει ιατροδικαστής, κατά την ΕΛ.ΑΣ., ενώ αστυνομικοί εγκατέστησαν panic button στο κινητό της και της είχαν προτείνει να τη μεταφέρουν σε δομή μαζί με τα παιδιά της για να μην διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., εκείνη επέλεξε να μην πάει.

Όμως, ενώ παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο ο 50χρονος, η δίκη αναβλήθηκε για 10 ημέρες και αφέθηκε ελεύθερος…

Ο τόπος του εγκλήματος

Keywords
Τυχαία Θέματα