Αριζόνα: Πυροβόλησε τους γονείς του γιατί δεν ήταν χαρούμενος στην παιδική του ηλικία

Ένας έφηβος από την Αριζόνα, πυροβόλησε τους γονείς του επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος με την παιδική του ηλικία.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν ως κύριο ύποπτο τον 19χρονο Τζερεμάια Μπλερ. Η μητέρα του Μπλερ κάλεσε την αστυνομία περίπου στις 5:30 π.μ. εκείνης της ημέρας και ανέφερε ότι ο γιος της είχε πυροβολήσει εκείνη και τον σύζυγό της, σύμφωνα

με τα όσα αναφέρει το αναφέρει το truecrimedaily.com.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και παραμένουν σε σταθερή κατάσταση.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο Μπλερ φέρεται να περίμενε στο δρόμο προκειμένου να παραδοθεί. Παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τους γονείς του, λέγοντας ότι ήταν «αναστατωμένος για την ανατροφή του». Επίσης, φέρεται να πίστευε ότι «δεν του συμπεριφέρθηκαν όπως θα έπρεπε να του συμπεριφερθούν ως παιδί».

Ο έφηβος δράστης

Τι συνέβη

Τα δικαστικά έγγραφα λένε ότι ο Μπλερ σχεδίαζε να σκοτώσει τους γονείς του για χρόνια και έκρυβε ένα όπλο στην ντουλάπα του. Ο Μπλερ φέρεται να σκέφτηκε άλλους τρόπους για να σκοτώσει τους γονείς του, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πιστόλι.

Αρχικά κανόνισε να πυροβολήσει τους γονείς του τη Γιορτή της Μητέρας, αλλά τους πυροβόλησε το επόμενο πρωί.

Περίπου στη 1 τα ξημερώματα της 13ης Μαΐου, ο Blair φέρεται να έβαλε το όπλο και μια κάμερα στην κουζίνα για να καταγράψει την απόπειρα δολοφονίας. Στην συνέχεια φέρεται να περίμενε να ξυπνήσουν οι γονείς του.  Ο πατέρας του κατέβηκε πρώτος και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια ανέβηκε στον πάνω όροφο και πυροβόλησε μία φορά τη μητέρα του.

Ο Μπλερ φέρεται να πίστευε ότι είχε σκοτώσει έναν από τους γονείς του, παρόλο που και οι δύο επέζησαν και κανένας από τους δύο δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία τον συνέλαβε για δύο κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας πρώτου βαθμού. Παραμένει κρατούμενος στη φυλακή με εγγύηση 750.000 δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα