Πάτρα: Νεκρή γνωστή κομμώτρια μετά από επέμβαση ρουτίνας – Τι καταγγέλλει η κόρη της

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Χαράς Ιωαννίδη στην Πάτρα, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκή σε επέμβαση ρουτίνας.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, η 57χρονη κομμώτρια είχε μεταβεί στην Αθήνα για μία συνηθισμένη επέμβαση (αφαίρεση λιπώματος) σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στη Γλυφάδα και προφανώς υπέστη κάποια επιπλοκή.

Άμεσα μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα,

όπου και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Λίγο μετά, δυστυχώς κατέληξε.  

Τι καταγγέλλει η κόρη της – Πολλά τα ερωτήματα

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της hair stylist, αλλά και ο σύζυγός της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας. Τα σενάρια πολλά, όπως και τα ερωτήματα.

Η κόρη της, Ελένη Ιωαννίδη, ήταν μαζί της στην Αθήνα. Και μαζί με τον πατέρα της, Χρήστο, περιγράφουν στην εφημερίδα “Γνώμη” τι συνέβη.

“Πήγαμε με τη μητέρα μου στο συγκεκριμένο κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες.

Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα. Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όπως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Τη συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό τη μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν, όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά έφυγε…” δηλώνει η Ελένη Ιωαννίδου.

Το σπαρακτικό μήνυμα πελάτισσάς της

Μια πελάτισσα και φίλη της άτυχης Χαράς άφησε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο κομμωτήριο της συζύγου του.

“Κοριτσάκι μου, σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε να είσαι στους αγγέλους. Αγνή ψυχή, μάλαμα, θησαυρός. Καλό Παράδεισο Χαρά μου. Ελένη που είχαμε ραντεβού, μπαγάσω μου ξέφυγες”, αναφέρει το μήνυμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τουρκία με θύματα Έλληνες (Εικόνες)

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Συναγερμός σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συρροή κρουσμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα