Μαρία Ηλιάκη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που την ενόχλησε – «Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό» (video)

Δηλώσεις έκανε πριν από μερικές ώρες η Μαρία Ηλιάκη στους ρεπόρτερ ψυχαγωγικών εκπομπών, με την ίδια να αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της, αλλά και να να «στραβώνει» με μια ερώτηση που της έγινε.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε σε συγκεκριμένο ερώτημα σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς τη ρώτησαν αν θα πήγαινε στην εκπομπή του, με την ίδια να απαντάει ότι δεν είναι ωραίο αυτό που ρωτήθηκε, λέγοντας πως δεν ξέρει.

Πιο αναλυτικά η Μαρία Ηλιάκη

τόνισε: «Επειδή έχουν κατασταλάξει και τα πράγματα στην οικογένειά μας, η Κατερίνα θα πάει παιδικό, έχουμε αποφασίσει ότι θα ζήσουμε μόνιμα στην Ελλάδα… Έχουμε μπει σε μια σειρά, οπότε μέσα μου αρχίζει και φουντώνει η ανάγκη μου να επιστρέψω στη δουλειά. Επειδή το θέλω πολύ, έχω αρχίσει και συζητάω. Σχολιαστική εκπομπή δεν θα ήθελα γιατί είναι κάτι που το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω.

Μου έχει λείψει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Νομίζω, επειδή ξέρω πολύ καλά τον Νίκο, εάν ξαναγύριζε, θα γύριζε με κάτι βραδινό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τηλεοπτικός του πόθος, να κάνει κάτι πιο βραδινό.

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά: «Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό. Δεν ξέρω, θα δούμε. Αν με καλέσει, θα το σκεφτώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τουρκία με θύματα Έλληνες (Εικόνες)

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Συναγερμός σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συρροή κρουσμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα