Αναστασία Γιάμαλη: Νέες πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον – Με ποιο κανάλι συζητά

Η Αναστασία Γιάμαλη τα τελευταία χρόνια κάνει την επιτυχημένη εκπομπή «Κontra 24» κάθε Δευτέρα με Παρασκευή μέσω της συχνότητας του Kontra Channel, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στην ενημέρωση.

Το τελευταίο διάστημα είναι η αλήθεια ότι πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον της δημοσιογράφου, καθώς πριν λίγο καιρό υπήρχαν πολύ έντονες φήμες που την ήθελαν να μετακομίζει στο ΣΚΑΪ, κάτι που όμως φαίνεται πως δεν ισχύει και η νέα

της τηλεοπτική στέγη θα είναι άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του zappit.gr, η Αναστασία Γιάμαλη είναι πολύ κοντά στο MEGA, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και να αναμένεται να επισημοποιηθούν σύντομα.

Η αλήθεια είναι ότι το Mega βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών τόσο σε εκπομπές όσο και σε πρόσωπα, με τις «μεταγραφές» να είναι πολύ πιθανές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν μια μεσημεριανό – απογευματινή εκπομπή στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, δηλαδή μετά την εκπομπή του Κώστα Τσουρού στις 16:00.

Πάντως αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Ζέρβα – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Συναγερμός σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συρροή κρουσμάτων

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα