Αδιανόητο περιστατικό στον ΗΣΑΠ: Επιβάτιδα προσπάθησε να πετάξει τη σταθμάρχη στις γραμμές

Μια επιβάτιδα την Τετάρτη 15/5 επιχείρησε να πετάξει στις γραμμές του Ηλεκτρικού (Γραμμή 1) την σταθμάρχισσα του Αγ. Ελευθερίου. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σε εργαζόμενο της ΣΤΑ.ΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σταθμάρχισσα βοηθήθηκε από τους επιβάτες που βρισκόντουσαν στο σημείο, οι οποίοι απώθησαν την γυναίκα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θίγονται τα κενά ασφαλείας στον Ηλεκτρικό.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορική Γραμμή 1 θα έχει πρωταγωνιστικό

ρόλο και για την ομαλή μεταφορά των φιλάθλων στον Τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου με τους εργαζόμενους να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στη διοίκηση των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ.:

«Το Σωματείο μας εκφράζει την έντονη αγανάκτηση και την πικρία όλων των συναδέλφων για αυτή τη βάναυση επίθεση σε βάρος εργαζόμενου .

Από την πλευρά μας έχουμε επισημάνει πολλές φορές τους κινδύνους ζητώντας κατ΄ επανάληψη την λήψη μέτρων προστασίας των εργαζόμενων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Οι απειλές, οι ύβρεις και οι επιθέσεις στο προσωπικό της ΣΤΑ.ΣΥ, που εκτελεί συγκοινωνιακό έργο, αποτελεί για τη Διοίκηση ένα ακόμα «περιστατικό», αφού όπως έχει δηλώσει κυνικά, τους συνάδελφους Σταθμάρχες «δεν τους βλέπει…. »

Όμως η ανοχή έχει και τα όριά της. Έτσι αυτή τη φορά δεν θα καλέσουμε τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να εκλείψουν τα περιστατικά βίας ενάντια εργαζομένων εντός του δικτύου της, αλλά θα προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, ακόμη και αυτή του κλεισίματος σταθμών.

Και επειδή την 29η Μαΐου έχουμε τον τελικό του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο Opap Arena , θέτουμε τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ προ των ευθυνών της, τόσο για την ασφάλεια των εργαζομένων, όσο και του επιβατικού κοινού».

Πηγή: documentonews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τουρκία με θύματα Έλληνες (Εικόνες)

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Συναγερμός σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συρροή κρουσμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα