Βραυρώνα μωρό: Προφυλακίζονται οι γονείς από το Νεπάλ

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους ο 23χρονος και η 24χρονη, το ζευγάρι που εμπλέκεται στην υπόθεση του νεογέννητου που πετάχθηκε στα σκουπίδια στη Βραυρώνα με την γυναίκα από το Νεπάλ να κατηγορείται ότι μαζί με τον ομοεθνή σύντροφό της σκότωσαν το βρέφος και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια. Tο ζευγάρι από το Νεπάλ προέβαλε ενώπιον της ανακρίτριας τον ισχυρισμό ότι το παιδί τους γεννήθηκε

νεκρό. Μάλιστα, ο 24χρονος πατέρας του βρέφους άλλαξε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας την προανακριτική απολογία, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί και πήγαιναν στο νοσοκομείο.

Επιπλέον σήμερα οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να δήλωσαν κατά τις απολογίες τους λυπημένοι από την απώλεια του μωρού, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «είχαν αποφασίσει ακόμα και τι ονόματα θα του έδιναν αν ήταν κορίτσι ή αγόρι». Όπως αναφέρουν πληροφορίες η 24χρονη μητέρα είπε στην ανακρίτρια πως γέννησε το παιδί της νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν. Όπως είπε στη συνέχεια λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής και συγκεκριμένα δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

«Λυπήθηκα πολύ»

Η κατηγορούμενη ανέφερε πως πανικοβλήθηκε και εξ αυτού του λόγου αποφάσισε να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών. «Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», είπε στην ανακρίτρια και ζήτησε να μην προφυλακιστεί, γιατί έχει ανάγκη τη δουλειά, καθώς στέλνει χρήματα πίσω στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα, Προφυλακίζονται, Νεπάλ,vravrona, profylakizontai, nepal