Τομ Κρουζ παιδιά: Ο ηθοποιός ως πατέρας

Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη. Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς. Ο Κρουζ και η

Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.

Η Κίντμαν παντρεύτηκε στη συνέχεια τον αστέρα της κάντρι Κιθ Ούρμπαν το 2006 και το ζευγάρι καλωσόρισε την πρώτη του κόρη, τη Sunday, 14 ετών, το 2008. Απέκτησαν άλλη μια κόρη, τη Faith, 12 ετών, μέσω παρένθετης μητέρας το 2010. Στη συνέχεια, ο Κρουζ καλωσόρισε μια κόρη, τη Suri, 17 ετών, με την ηθοποιό Κέιτι Χολμς τον Απρίλιο του 2006 και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Το ζευγάρι χώρισε το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα