Ψάχνουν τον ληστή με το πριόνι

Ψάχνουν στο Παγκράτι «τον ληστή με το πριόνι» ή με το…κουζινομάχαιρο, ο οποίος προχώρησε σε χρονικό διάστημα μόλις λίγων ημερών, σε τρομακτικές ληστείες σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε κεντρικότατο σημείο του Παγκρατίου, ο άγνωστος αφού είχε ακινητοποιήσει πριν από λίγες νύχτες τον βιοπαλαιστή που εργαζόταν, με πριόνι είχε αρπάξει χρήματα αλλά και συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία απαιτούσε από τον εργαζόμενο ένα –ένα! Η Αστυνομία έφθασε επί τόπου μετά την πρώτη ληστεία και καθώς είχε με γυμνό χέρι ακούμπησε μια γυάλινη επιφάνεια, πήρε αποτυπώματα και στοιχεία

DNA και ξεκίνησε την αναζήτησή του. Ενώ όμως αυτή δεν είχε αποδώσει καρπούς, στην αρχή της εβδομάδας έκανε και πάλι την εμφάνισή του, αυτή τη φορά κραδαίνοντας ένα κουζινομάχαιρο!

Μάλιστα χτύπησε τον τρομοκρατημένο υπάλληλο – ελαφρά ευτυχώς- στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος μετά τις δύο τρομακτικές εμπειρίες που έζησε στην προσπάθειά του να βγάλει το νυχτοκάματά του, υπέβαλε την παραίτησή του στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου. Από τη δεύτερη ληστεία, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους βίντεο, η μελέτη του οποίου σίγουρα θα δώσει περισσότερα στοιχεία στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τον ληστή και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Με σκούφο στο κεφάλι

Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε να ληστέψει το περίπτερο ο άγνωστος που σκεπάζει το κεφάλι του με μαύρο σκούφο, απείλησε τον βιοπαλαιστή από τη μπροστινή πλευρά του περιπτέρου. Αποτέλεσμα ήταν να του ανοίξουν την πόρτα όπως απαίτησε κραδαίνοντας το πριόνι, ενώ τη δεύτερη φορά εκμεταλλεύτηκε το ότι η  πόρτα του περιπτέρου  ήταν στιγμιαία ανοιχτή με αποτέλεσμα να εισβάλει στο εσωτερικό και να ληστέψει τον υπάλληλο τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Οι έρευνες για την αναγνώριση και τη σύλληψη του επικίνδυνου ληστή του Παγκρατίου εντείνονται και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών μαζί με τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας της περιοχής, ελπίζουν η σύλληψή του να είναι θέμα χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα