Ποντένσε συγκίνηση: Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα του στην αλλαγή

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ξανά πάρα πολύ καλός με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο κόσμος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον αποθεώνει κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είδε τον κόσμο να σηκώνεται από τη θέση του και άκουσε το όνομά του από το σύνολο της εξέδρας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του σε αυτό που θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στο Φάληρο για φέτος και ενδεχομένως γενικά, αφού είναι δανεικός από τη Γουλβς.

Ενώ η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη

και πολλά για τον σχεδιασμό της επόμενης θα κριθούν και από την έκβαση του τελικού του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα, ο κόσμος των Πειραιωτών ζητάει από τώρα την παραμονή κάποιων παικτών όπως ο Ποντένσε, για τον οποίο θα πρέπει να καταβληθεί η σχετική οψιόν ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σενάριο αποχώρησης του Πορτογάλου

Ωστόσο από το βράδυ της Τετάρτης (15/05) έχει ανοίξει μια κουβέντα για το ορατό σενάριο αποχώρησης του Πορτογάλου, ειδικά μετά από ένα story της γυναίκας του, Κάιρα Μπισκόφσκι, στο Instagram στο οποίο γράφει ως λεζάντα σε φωτογραφία του Ποντένσε κατά την αλλαγή: «Το συναίσθημα όταν αφήνεις το σπίτι σου. Σ’ αγαπώ». Πάντως σε δικό του ποστάρισμα ο Δ’ Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε ότι ο «Σούπερμαν» απλώς συγκινήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποντένσε,pontense