Παναθηναϊκός – Τερίμ: Σε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ενδεχόμενη αποχώρηση

Η χθεσινή βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 4-1 έχει δημιουργήσει αναταραχές στο εσωτερικό της ομάδας με τις πληροφορίες να θέλουν εκτός των προπονητή Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ενημέρωσε σήμερα με ανάρτησή του στο twitter, πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

Γιάννης Αλαφούζος, πρόκειται να συναντηθεί με τον Τερίμ και «το διαζύγιο είναι πολύ κοντά». Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο πρώτος που είχε αναφέρει πως ο Τούρκος προπονητής είχε συμφωνήσει με τους Πράσινους τον περασμένο Δεκέμβρη.

Τα τελευταία αρνητικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα play off της Super league ρισκάρουν τη θέση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ενώ το χθεσινό σκορ με τον ΠΑΟΚ έριξε ακόμη περισσότερο τη θέση του. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική για το τριφύλλι το οποίο κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό ή ακόμη και αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο. Το… φαινόμενο «3 σερί ήττες» για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, εμφανίστηκε έπειτα από 27 μήνες. Συγκεκριμένα για να εντοπιστεί αυτό το αρνητικό ρεκόρ θα πρέπει να γυρίσουμε στο 2022, όταν από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου εκείνης της σεζόν οι πράσινοι είχαν χάσει κατά σειρά από Αστέρα Τρίπολης (0-1) εντός έδρας, ΟΦΗ (3-2) και ΠΑΟΚ (2-1).

Την απομάκρυνση Τερίμ και Αλαφούζου θέλουν οι οπαδοί

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «πρασίνων», Φατίχ Τερίμ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, χάσαμε, έτσι πρέπει να το δούμε. Έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας να δούμε. Βρήκαμε αργά το γκολ, δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο τρίτο μέχρι να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ. Δεν υπάρχει εξήγηση όσο χάνεις, έχουμε δει κάποια πράγματα αλλά έχουμε Ολυμπιακό και τελικό μπροστά μας. Όταν τελειώσει η σεζόν θα μπορώ να εξηγήσω περισσότερα στον κόσμο».

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 19 Μαΐου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φίλων του Παναθηναϊκού στο Πεδίον του Άρεως, στις 15:00, λίγο πριν από τον αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για αυτή τη διαμαρτυρία είναι η αντίδραση απέναντι στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, και το αίτημα να αποχωρήσει από την ομάδα και να βρει νέο «αγοραστή». Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, η οποία αναφέρει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να μπει στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, ο οποίος είναι παράλληλα ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Χαλ, συνεργάζεται με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω του Survivor που προβάλλεται στην ΣΚΑΪ και ήταν αυτός ο οποίος είχε μεσολαβήσει για να αναλάβει ο Φατίχ Τερίμ την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα