Ισραήλ για Σάττι: Εκπομπή τρολάρει τη Μαρίνα και όσους προσέβαλαν τη Γκολάν

H Eurovision ολοκληρώθηκε, αλλά στο Ισραήλ δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τις χώρες που τα έβαλαν με την αποστολή της χώρας και την Εντέν Γκολάν. Σατιρική εκπομπή τρόλαρε όσους θεωρούν πως προσέβαλαν την αποστολή τους, με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να συμπεριλαμβάνονται στη σάτιρα.

Οι αποστολές που δεν γλίτωσαν από την εκπομπή «Όμορφη χώρα», όπου η ίδια

η Εντέν Γκολάν ήταν καλεσμένη, ήταν, πέραν της ελληνικής, αυτή της Ιρλανδίας με την Bambie Thug, της Ολλανδίας με τον Joost Klein και της Ελβετίας με το Nemo.

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_323121056_989780839248903_8598807004914489352_n.mp4Ελπίδα για τα χασμουρητά της Σάττι: Όταν το είδα τρελάθηκα -Πρώτα εκπροσωπείς τη χώρα σου, μετά όλα τα άλλα

Η Ελπίδα σχολίασε τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τραγούδι «Ζάρι», και τα χασμουρητά της Σάττι τη στιγμή που παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ Εντέν Γκολάν. Για το τραγούδι που μας εκπροσώπησε στη Eurovision είπε: «Ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει τώρα. Σίγουρα θα τη συμβούλευα να κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί ο κόσμος που έβλεπε εκείνη την ώρα, δεν χαρακτήριζε τη Μαρίνα, αλλά την Ελλάδα. Όταν πάμε εκεί, είναι πρώτα για τη χώρα μας και μετά, για οτιδήποτε άλλο».

Για τα χασμουρητά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν, η Ελπίδα είπε: «Όταν το είδα αυτό, τρελάθηκα, είπα… κοριτσάκι. Έδειξε την άποψή της. Πρώτα από όλα, εκπροσωπείς τη χώρα σου και μετά, όλα τα άλλα. Φαίνεται ότι είναι ένα αυθόρμητο κορίτσι και μιλά και μπορεί να το είχε προετοιμάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραήλ, Σάττι, Εκπομπή, Μαρίνα, Γκολάν,israil, satti, ekpobi, marina, gkolan