Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και HUAWEI WATCH GT4 Vert Green

Λίγες μέρες μετά το Innovative Product Launch Event της Huawei στο Ντουμπάι, η εταιρεία λανσάρει επίσημα στην Ελλάδα το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, αλλά

και το HUAWEI Watch GT4 (41mm) Vert Green Edition, και ανακοινώνει την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου εκπληκτικού smartphone, βασιλιά της φωτογραφίας, HUAWEI PURA 70 Pro.

Μόδα και τεχνολογία άψογα συνδυασμένες στο νέο HUAWEI Watch GT4 (41mm) Vert Green

Το HUAWEI WATCH GT4 Vert Green (41mm), η πρόσφατη προσθήκη στην σειρά smartwatches  GT, συνδυάζει τo στυλ με τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης και συνεχίζει τη νέα “Fashion Forward” στρατηγική της Huawei για την wearable τεχνολογία. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας με την μόδα γίνεται αρμονικά, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να εξατομικεύουν το ταξίδι τους στην παρακολούθηση της υγείας και τον αθλητισμό με βοηθό την τεχνολογία, χωρίς να «θυσιάζουν» το στυλ τους.

Με την Fashion Forward φιλοσοφία, η  Huawei βοηθάει τους χρήστες των wearables να απολαμβάνουν την τεχνολογία διατηρώντας το στυλ και την αισθητική τους. Με το HUAWEI WATCH GT 4 Vert Green (41mm) η έξυπνη τεχνολογία γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, για υγιεινή ζωή, παρέχοντας σημαντικά χαρακτηριστικά όπως το Menstrual Cycle Management 3.0 και το Sleep Breathing Awareness – τα οποία τροφοδοτούνται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία TruSeen 5.5+.

Με την αγορά ενός HUAWEI WATCH GT 4 Vert Green έως και τις 31 Μαϊου, παίρνετε δώρο τα απίθανα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds SE 2.

HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition: Φουτουριστική αισθητική εμπνευσμένη από τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στο διάστημα!

Το νέο smartwatch είναι μία νέα σχεδιαστική πρόταση του HUAWEI WATCH 4 Pro,  με θέμα το διάστημα,  και ταυτόχρονα προσθέτει αναβαθμίσεις λειτουργιών. Το Διάστημα είναι σύμβολο της ανθρώπινης φιλοδοξίας και το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι μια υπενθύμιση ότι κάθε βήμα είναι πρόοδος, με στόχο τα αστέρια. Το έξυπνο αυτό ρολόι είναι τέλειο για τους χρήστες που θέλουν να πετυχαίνουν τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους με μοναδικό, κομψό τρόπο. Με εκπληκτική σχεδίαση και ανθεκτική κατασκευή, το έξυπνο αυτό ρολόι αποτελεί επίσης μέρος της στρατηγικής wearables “Fashion Forward” της Huawei.

To HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην εξερεύνηση του Διαστήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το κύριο αισθητικό χαρακτηριστικό του είναι η ιδέα LAVAL, εμπνευσμένη από το ακροφύσιο “deLaval” που χρησιμοποιείται σε πυραύλους και διαστημόπλοια, το οποίο υιοθετείται στο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο και στην αποκλειστική διαδραστική πρόσοψη ρολογιού με όνομα “LAVAL”.

Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι κατασκευασμένο από αεροδιαστημικό DLC Titanium, ένα σκληρό αλλά ελαφρύ υλικό. Ουσιαστικά, πάνω από μια στιβαρή βάση τιτανίου, έχει εφαρμοστεί μια επίστρωση άνθρακα (DLC) που μοιάζει με διαμάντι στη θήκη και τον ιμάντα του ρολογιού. Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε παραδοσιακά ρολόγια υψηλής ποιότητας. Η οθόνη είναι επίσης μοναδικά σχεδιασμένη ως “κοσμικός θόλος”, με ένα σφαιρικό γυαλί από ζαφείρι. Ανθεκτική στη φθορά, η οθόνη είναι τώρα πιστοποιημένη με υψηλό επίπεδο σκληρότητας Mohs και είναι σε θέση να αντέξει σε πολύ σκληρές δραστηριότητες. Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition υποστηρίζει επίσης στεγανοποίηση ελεύθερης κατάδυσης 30 μέτρων, στεγανοποίηση κολύμβησης 5 ATM, IP68 και συμμορφώνεται με τα πρότυπα μηχανικής καταδυτικού εξοπλισμού EN 13319.

Οι χρήστες θα απολαύσουν βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως η προσθήκη του HUAWEI TruSeenTM 5.5+ για παρακολούθηση της υγείας με υψηλότερη ακρίβεια, καθώς και το Health Overview 2.0, μια βελτιωμένη λειτουργία για έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας σε ένα μόλις λεπτό! Χάρη στην τεχνολογία παρακολούθησης υψηλής ακρίβειας TruSeen 5.5+, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις ζωτικής σημασίας, συμβάλλοντας σε πιο ολοκληρωμένη εικόνα συνολικά για την υγεία. Το Health Overview 2.0 έχει επίσης αναβαθμιστεί με νέες παραμέτρους. Εκτός από τη παρακολούθηση 7 βασικών δεικτών υγείας που ελέγχονται σε 60 δευτερόλεπτα, το Health Overview 2.0 εισάγει το Sleep Breathing Awareness. Αυτό δίνει στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της κατάστασης της υγείας τους και τονίζει τυχόν ανωμαλίες που απαιτούν επαγγελματική ιατρική φροντίδα.

Η λειτουργία Health Community στην εφαρμογή HUAWEI Health επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις προσωπικές ενημερώσεις υγείας των μελών της οικογένειας και των φίλων τους, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών Health Glance. Οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με μη φυσιολογικές μετρήσεις ή να στέλνουν υπενθυμίσεις για τη διεξαγωγή σαρώσεων ρουτίνας για Επισκόπησης υγείας, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν στενά την υγεία των αγαπημένων τους. Έτσι, το έξυπνο ρολόι παρακολουθεί τη δραστηριότητα και την ασφάλεια των ευάλωτων ή ηλικιωμένων χρηστών, ανιχνεύοντας τυχόν πτώσεις και ειδοποιώντας τους χρήστες σε στιγμή έκτακτης ανάγκης. Όταν το έξυπνο ρολόι εντοπίσει πτώση, εμφανίζει αναδυόμενη υπενθύμιση που ειδοποιεί τον χρήστη και τις στενές του επαφές και εκκινεί το Emergency SOS, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναζητήσουν άμεση βοήθεια.

Όλα τα smartwatches και wearables της Huawei μπορούν να συνδεθούν με συσκευές iOS και Android.

Με την αγορά ενός HUAWEI WATCH 4 Pro έως και τις 31 Μαΐου, παίρνετε δώρο τα απίθανα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i.

The post Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και HUAWEI WATCH GT4 Vert Green appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα