Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι δύο Ταϊλανδοί όμηροι της Χαμάς είναι νεκροί -Βρέθηκαν στη Γάζα

Δύο Ταϊλανδοί όμηροι της Χαμάς στη Γάζα είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε απόψε ότι δύο Ταϊλανδοί, αγρεργάτες σε ένα κιμπούτς στο οποίο επιτέθηκε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση αυτή και τα πτώματά τους μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

«Ενημερώσαμε

τις οικογένειες των δύο Ταϊλανδών απαχθέντων, εργατών γης στα αγροκτήματα του κιμπούτς Μπεέρι, ότι σκοτώθηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και οι σοροί τους είναι στα χέρια της Χαμάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

6 οι Ταϊλανδοί όμηροι στη Γάζα πλέον λέει το AFP

Υπάρχουν τώρα έξι Ταϊλανδοί όμηροι που κρατούνται στη Γάζα, σύμφωνα με έναν απολογισμό του AFP που βασίζεται σε ισραηλινά στοιχεία.
Η Ταϊλάνδη έχει περίπου 30.000 πολίτες στο Ισραήλ, οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται στον αγροτικό τομέα.

Η επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 1.170 ανθρώπων, κυρίως αμάχων, σύμφωνα με έναν υπολογισμό του AFP που βασίζεται σε επίσημα στοιχεία του Ισραήλ.
Τα στρατιωτικά αντίποινα του Ισραήλ έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 35.272 ανθρώπους, επίσης κυρίως πολίτες, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας που διοικείται από τη Χαμάς.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα