Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο των «πρασίνων» -Αναλαμβάνει ο Κόντης για τα δύο ντέρμπι

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά από συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Φαβορί για τον πάγκο των «πρασίνων» είναι ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Χρήστος Κόντης, για να κοουτσάρει στο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Φατίχ Τερίμ, που είχε προσληφθεί αμέσως μετά τα Χριστούγεννα

για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα αποτελέσει παρελθόν ύστερα από πέντε μήνες, έχοντας χάσει τον τίτλο, ενώ η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την ευρωπαϊκή της συμμετοχή.

O 70χρονος συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε να τελειώσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Τούρκος τεχνικός μετρά σε 26 αναμετρήσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης μέχρι το τέλος της σεζόν

Στα δύο μεγάλα ματς που απομένουν για τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, προπονητής θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Κόντης. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει το «τριφύλλι», καθώς επί 2,5 χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο των «πρασίνων».

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και θέλει μόνο νίκη για να επανέλθει σε θέση ευρωπαϊκής εξόδου. Επίσης, θα βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη στις 25 Μαΐου.

Ο Κόντης είχε αναλάβει τον Βόλο, όπου στα πλέι άουτ κατάφερε να σώσει την ομάδα της Μαγνησίας και σε 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος είχε με τους Βολιώτες 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Τζιόλης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα