Επιστρέφει η σκόνη – Ανεβαίνει στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιστρέφει η σκόνη, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση του καιρού:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σταδιακά στην ατμόσφαιρα, θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας, κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα, παροδικά στα βόρεια, στα δυτικά και στα νότια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ θα συνεχίσουν να παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά και ιδιαίτερα θερμός για την εποχή, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες εποχικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ιδιαίτερα για το εσωτερικό, για να συνεχίσει να κυμαίνεται σημαντικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα