Αναβλήθηκε η αποχή στα έξι δημόσια σχολεία του Ύψωνα

Μετά από παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνάς Μιχαηλίδου, αναβάλλεται η αυριανή αποχή των μαθητών και μαθητριών, που προγραμματίστηκε για την πρώτη διδακτική περίοδο, σε έξι δημόσια σχολεία στον Ύψωνα.

Όπως αναφέρεται σε νέα ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων των σχολείων, (Β’ και Γ’ Νηπιαγωγείο, Α’, Β’,

Γ’ Δημοτικό και Γυμνάσιο Ύψωνα), «μετά από προσωπική παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας, αναβάλλεται, για την ώρα, το αυριανό μέτρο αποχής, ως ένδειξη καλής θέλησης».

Σημειώνεται ότι έχει οριστεί συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας με την παρουσία της ίδιας της Υπουργού και όλων των αρμόδιων φορέων την Τετάρτη 22 Μαΐου, όπου θα διοριστεί ειδική επιτροπή για την υλοποίηση των αιτημάτων της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Ύψωνα.

«Από αυτή την συνάντηση, αναμένουμε την υλοποίηση όλων των ζητημάτων έστω και την υστάτη, αφού αυτοσκοπός της Συντονιστικής δεν είναι κανένα μέτρο, αλλά η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναβλήθηκε, Ύψωνα,anavlithike, ypsona