Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν πληρώθηκα καλά στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»

Στις αντιδράσεις που δέχθηκε για δηλώσεις περί πίστης που έκανε στο παρελθόν, όσο και στη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε στο «Rainbow Mermaids»: «Να παριστάνω εγώ που κοντεύω τα 50, ότι είμαι 20 ετών; Αποκλείεται! Η εμμηνόπαυση είναι μία περίοδος που πρέπει να λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα

λες και είναι κάποια ντροπή ή ότι δεν το περνάνε όλες οι γυναίκες. “Τώρα αυτό ας μην το πούμε αυτό, ιδρώνω αλλά είναι μυστικό”».

Για τον εκφοβισμό, η ηθοποιός σχολίασε: «Έχω δεχτεί ενός είδους bullying επειδή έχω δηλώσει ότι δεν πιστεύω. Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος αν δεχτούν οι κάνουν bullying τα δύο παιδιά μου. Πρόσφατα σκεφτόμουν τι θα έκανα αν τα παιδιά μου είναι αυτά που θα έκαναν το bullying. Όταν γέννησα, έκανα δύο αγόρια, μου είπε κάποια στιγμή μία γυναίκα μεγάλη σε ηλικία “και τώρα άμα μεγαλώσεις, ποιος θα σου φέρνει ένα ποτήρι νερό;”».

Επίσης, σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως δεν πληρώθηκε καλά από τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», στην οποία ήταν η πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Nο18 στο Viral 50 του Spotify το «Ζάρι» – Ξεπέρασε την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα

Καλομοίρα: «Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να ξαναπάω Eurovision – Ίσως κάποιος δεν με θέλει λόγω συμφερόντων» (Videos)

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο Λόπεζ και Άφλεκ; Σε σύμβουλο γάμου για τους καβγάδες – Μετακόμισε ο Άφλεκ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ψίθυροι Καρδιάς,anna maria papacharalabous, psithyroi kardias