Γιορτάστε τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας με μια ταινία στη νέα LG NANO82T6B

Καθώς οι οικογένειες σε όλον τον κόσμο ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας, η LG Electronics παρουσιάζει έναν ακόμη τρόπο, για να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας: την τηλεόραση LG NANO82T6B. Φέτος, οι οικογένειες μπορούν να συνδυάσουν τον πολύτιμο χρόνο που περνούν με τη μαγεία του κινηματογράφου, από την άνεση του σαλονιού τους.

Η LG NANO82T6B δεν είναι απλώς μια ακόμη τηλεόραση, αλλά μια πύλη σε έναν κόσμο

ψυχαγωγίας και συντροφικότητας. Με την εκπληκτική οθόνη NanoCell και την τεχνολογίες που προσφέρουν καθηλωτικό ήχο, οι οικογένειες μπορούν να βιώσουν τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Με τη NANBO82T6B η οικογενειακή εμπειρία θέασης αναβαθμίζεται και είτε πρόκειται για μια κλασική βραδιά ταινίας είτε για έναν μαραθώνιο του Σαββατοκύριακου, η εικόνα της μαγεύει.  

Η LG NANO82T6B δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία, αφού με τις έξυπνες λειτουργίες της, οι οικογένειες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στις αγαπημένες τους υπηρεσίες streaming και να ανακαλύψουν μαζί νέο περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για ένα διαχρονικό κλασικό έργο είτε για το πιο πρόσφατο blockbuster, υπάρχει κάτι για να απολαύσουν όλοι μαζί. 

Αποδίδοντας πραγματική ανάλυση 4K, η τηλεόραση προσφέρει καθαρότερη εικόνα, με αληθινά χρώματα και ευκρίνεια, βυθίζοντας τους χρήστες σε έναν ζωντανό κόσμο 4K, όπου τα χρώματα αναδύονται και η έντονη ευκρίνεια δημιουργεί μια εντυπωσιακή οπτική συμφωνία. Διαθέτει επεξεργαστή alpha 5 AI 4K Gen7 ο οποίος βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο και τη φωτεινότητα, για απόλυτα καθηλωτική εμπειρία δράσης.

Η τηλεόραση μετατρέπει το σπίτι σε κινηματογραφική αίθουσα κάνοντας την οικιακή εμπειρία μαγική. 

Με τη βοήθεια του FILMMAKER Mode™ που αποδίδει τις ταινίες ακριβώς όπως επιθυμεί ο σκηνοθέτης με ακριβείς ρυθμίσεις, οι χρήστες απολαμβάνουν την αυθεντική εκδοχή της ταινίας από την άνεση του σπιτιού τους. 

Ενώ, το HDR10 Pro εξασφαλίζει ότι κάθε ταινία παρουσιάζεται στο πραγματικό της μεγαλείο, με εξαιρετικά ακριβή χρώματα και αντίθεση για πιο καθηλωτικές εμπειρίες προβολής.

Με το webOS Re:New Program, οι εφαρμογές της LG Smart TV γίνονται απίστευτα εύχρηστες και εύκολες, επιτρέποντας τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές και την εναλλαγή από τη μία στην άλλη. Με την τελευταία αναβάθμιση  του λογισμικού webOS για έξυπνες τηλεοράσεις, η LG τηλεόραση μεταμορφώνεται στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας. Οι χρήστες απολαμβάνουν μια ακόμη πιο εξατομικευμένη τηλεοπτική εμπειρία με μια Αρχική Οθόνη που γεμάτη με ενδιαφέρουσες προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. 

Για να βιώσουν οι χρήστες τη δική τους τηλεοπτική εμπειρία, λαμβάνουν εξατομικευμένες επιλογές περιεχομένου και υπηρεσιών και έχουν πρόσβαση σε αυτά με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Το UI Quick Cards ταξινομεί διαισθητικά το ποικίλο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως μουσική, παιχνίδια και αθλητικά μέσα σε ένα user-centric interface που μοιάζει με το σχεδιασμό του user interface των κινητών τηλεφώνων.

Το webOS προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών και υπηρεσιών για διαφορετικές ανάγκες και lifestyle, καλύπτοντας όλες τις λειτουργίες όπως Cloud gaming, home fitness, video κλήσεις, ζωντανά μαθήματα διδασκαλίας μέσω τηλεόρασης, online entertainment και απομακρυσμένες ιατρικές συμβουλές και περίθαλψη.

Η LG NANO82T6B διαθέτει επίσης AI Sound Pro ώστε οι χρήστες να μπορούν ακούν με λεπτομέρεια κάθε ήχο σε κάθε σκηνή. Ο ήχος είναι ρεαλιστικός παντού στον χώρο και οι χρήστες μπορούν να ακούν κάθε ανάσα και χτύπο καρδιάς, καθώς το σύστημα εικονικού ήχου surround 9.1.2 γεμίζει τον χώρο με πλούσιο ήχο ποιότητας σκηνικού ήχου. 

Τέλος, με Dynamic Sound Boost o εντυπωσιακός ήχος γεμίζει τον χώρο και οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν μια δυναμική ενίσχυση γεμάτη ισχύ ενώ το Adaptive Sound Mode εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια.

Η LG Electronics ενθαρρύνει τις οικογένειες να έρθουν κοντά, να μοιραστούν γέλιο και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις με την LG NANO82T6B. Γιατί όταν ο οικογενειακός χρόνος συναντά την κινηματογραφική μαγεία, όλα είναι δυνατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα