Γιασικεβίτσιους: "Απίθανο να αγαπήσω ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό"

Η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Final Four της EuroLeague και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε στο πλαίσιο της media day της Φενέρ.

Ο Σάρας δεν έκρυψε την αγάπη του για το τριφύλλι, το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης για τέσσερα χρόνια (2007-10, 2011-12), τονίζοντας πως είναι αδύνατο να αγαπήσει μία

ομάδα περισσότερο από το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση στο Final Four: "Τα καταφέραμε, επειδή ο Καλάθης έβαλε δύο τρίποντα. Λέω στους φίλους μου ότι είμαι πετυχημένος προπονητής χάρις σε αυτόν.

Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά τον Εργκίν Αταμάν και τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές. Αυτός θα είναι ο αγώνας Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός. Οι παίκτες θα συναντηθούν επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στόχος μας εδώ είναι να βάλουμε τους παίκτες στην καλύτερη θέση και να υπολογίσουμε πώς μπορεί ο αντίπαλος να μας βλάψει. Ομοίως, σχεδιάζοντας πώς θα τους πληγώσουμε εμείς".

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR: "Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα στη Ζαλγκίρις, είναι απίθανο να αγαπήσω μια ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Περνάω τα καλοκαίρια μου στην Ελλάδα, η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα και τα παιδιά μου είναι μισοί Έλληνες.

Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό είναι μια συναισθηματική κατάσταση για μένα και τώρα θα είναι στο Final Four, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και να αφήσω τα συναισθήματά μου στην άκρη για να κατακτήσω το κύπελλο. Το πιο σημαντικό είναι ο ρυθμός, ήμασταν σε εξαιρετική φόρμα στο Μονακό, χρειαζόμαστε την ίδια φόρμα. Ξεκουράσαμε τους παίκτες που έπαιξαν πολύ χρόνο εκεί, αλλά τώρα πρέπει να παίξουν και αυτοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα