Δημοφιλέστερες Ειδήσεις
- Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Το pool πάρτι για τα γενέθλια του γιου τους
- Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου ξανά μαζί για το pool party του γιου τους
- Τσαλίκης για Φουρέιρα – Ελληνίδου: «Δε νομίζω ότι έθιξαν το τραγούδι, συμμερίζομαι και την Αγγελική Ηλιάδη»
- Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν μου άρεσε η διασκευή Φουρέιρα – Ελληνίδου στα MAD, το διέλυσαν το κομμάτι»
- Καλώς τους: Μαρίνα Νικολοπούλου
iNews στο Facebook

Τσαλίκης για Φουρέιρα – Ελληνίδου: «Δε νομίζω ότι έθιξαν το τραγούδι, συμμερίζομαι και την Αγγελική Ηλιάδη»
25/06/25 02:09
Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν μου άρεσε η διασκευή Φουρέιρα – Ελληνίδου στα MAD, το διέλυσαν το κομμάτι»
19/06/25 13:12
Αγγελική Ηλιάδη για Φουρέιρα - Ελληνίδου στα MAD VMA 2025: «Δεν μου άρεσε, διέλυσαν το κομμάτι»
19/06/25 16:03
Έξω φρενών η Αγγελική Ηλιάδη μετά τη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά: «Ποιοί το αποφάσισαν...»
15/06/25 19:54
Γιώργος Τσαλίκης για Φουρέιρα – Ελληνίδου: «Δε νομίζω ότι έθιξαν το τραγούδι, συμμερίζομαι και την Αγγελική Ηλιάδη»
23/06/25 17:32Ειδήσεις Αγγελικη Ηλιαδη
- Βασίλης Καρράς: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη συναυλία στη μνήμη του, τα παράπονα και τις γκρίνιες
- Ηλιάδη: «Δε μου άρεσαν Φουρέιρα -Ελληνίδου στα MAD, το διέλυσαν το κομμάτι»
- «Γούστα είναι αυτά» – Η Ρία Ελληνίδου απαντά στην Ηλιάδη για την εμφάνισή της με την Ελένη Φουρέιρα στα MAD VMA
- Ρία Ελληνίδου: Η απάντηση στην Ηλιάδη για την εμφάνιση με την Φουρέιρα στα MAD– «Γούστα είναι αυτά»
- Ρία Ελληνίδου για Αγγελική Ηλιάδη: «Γούστα είναι αυτά, ποιο είναι το κακό;»
- Αγγελική Ηλιάδη: Τα κληρονομικά, τα 10 χρόνια μοναξιάς (και ανεξαρτησίας) και ο τύπος του συντρόφου που θέλει
- Η Ρία Ελληνίδου απαντά στο σχόλιο της Αγγελικής Ηλιάδη για την εμφάνιση στα MAD VMA
- Ασπίδα ο Λευτέρης Πανταζής για Ρία Ελληνίδου και Ελένη Φουρέιρα: "Δεν άρεσε στην Αγγελική Ηλιάδη, άρεσε σε όλη την Ελλάδα"
- Αγγελική Ηλιάδη: «Ποιοι αλήθεια αποφάσισαν, ποιοι από εμάς θα τιμήσουμε τον αγαπημένο μας Βασίλη Καρρά;»
- Αγγελική Ηλιάδη: Είμαι χωρίς σύντροφο τα τελευταία 10 χρόνια
- Αγγελική Ηλιάδη: Ξεσπά για τη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά – «Ποιοι αποφάσισαν ποιοι θα τον τιμήσουμε;»
- Αγγελική Ηλιάδη: Είμαι χωρίς σύντροφο τα τελευταία δέκα χρόνια
- Ο Μπρους Σπρίνγκστιν βλέπει «μια αμερικανική τραγωδία» σε εξέλιξη, αλλά ελπίζει στην αλλαγή
- Η Αγγελική Ηλιάδη σχολιάζει το act Ελένης Φουρέιρα Ρίας Ελληνίδου στα Mad Vma 2025: "Δεν μου άρεσε, καλό είναι να μην πειράζουμε τέτοια κομμάτια"
- Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα, δεν πρόκειται για καμία τεράστια περιουσία»
- Ρία Ελληνίδου για Αγγελική Ηλιάδη: «Γούστα είναι αυτά…»
- Αγγελική Ηλιάδη για Φουρέιρα – Ελληνίδου στα MAD: «Όταν κάνεις επανεκτέλεση ενός τέτοιου τραγουδιού δεν το διαλύεις» (Videos)
- Αγγελική Ηλιάδη: «Στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν στη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά» (Βίντεο)
- Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε για το αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά – «Συμμετείχαν τραγουδιστές που δεν υπήρξαν μέρος της καλλιτεχνικής και προσωπικής του οικογένειας»
- H Ηλιάδη για την εμφάνιση της Φουρέιρα με τη Ρία Ελληνίδου στα MAD VMA: «Δεν μου άρεσε, καλό είναι σε τέτοια κομμάτια να φερόμαστε με σεβασμό»
- Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη: «Ποιοι αποφάσισαν ποιοι θα τιμήσουν τον Βασίλη Καρρά;»
- Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά για την προσωπική της ζωή - «Είμαι χωρίς σύντροφο τα τελευταία 10 χρόνια»
- Ηλιάδη για τη διαθήκη της Γκρέυ – «Έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά - Αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα...»