Φως στο Τούνελ: Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη – «Μιλάμε για μια δράση που αφήνει πίσω της νεκρούς, δεν πρέπει να μπει στοπ;»

Ιδιαιτέρως φορτισμένη ήταν η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega αργά το βράδυ της Παρασκευής (31/3) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πέραν της υπόθεσης του αγνοούμενου κτηνοτρόφου από τη Θεσσαλία για την οποία τα «έβαλε» με τηλεθεάτρια που της «έκανε… παιχνιδάκια», η Αγγελική Νικολούλη εκνευρίστηκε και με τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που αφορούν σε μια άλλη υπόθεση που είχε αναδείξει πρόσφατα, αυτή του Αράικ Αρουτινιάν από τη Θεσσαλονίκη.
Πλέον, ο χαμός του 33χρονου πατέρα ενός ανήλικου αγοριού θεωρείται ανθρωποκτονία και όχι εξαφάνιση. Η μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» την προηγούμενη Παρασκευή άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε σημαντική ώθηση στην έρευνα. «Τώρα βγαίνει για τον Αράικ, πόσους μπορεί να είχαν “βγάλει” πριν και πόσοι θα ακολουθήσουν μετά αν δεν κάποιος δε βάλει ένα στοπ σε αυτήν την δράση;», είπε σε έντονο ύφος η Αγγελική Νικολούλη, για τους δράστες κατά του 33χρονου. «Με αυτά που ξέρω και χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, […]
Keywords
Τυχαία Θέματα