Ξυπνάτε ρε!

Ακόμη να καταλάβετε το δούλεμα και το παιγνίδι που μας έπαιξαν και το χάβουμε σαν βλάκες.
Το "παλικάρι" είναι σταλμένο από την... Ευρώπη για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανοφασιστων και των Γαλλοφασιστων. Το νέο "παλικάρι" ήταν κολλητός του πρώην (Κινέζου) και μαγείρεψαν μαζί τα ταμεία για να μπούμε στο Euro. Απ΄ότι άκουσα υπάρχει και Όρος στο νέο μνημόνιο (επειδή μας κούρεψαν το χρέος κατά
100 δις που στο τέλος δεν θα είναι ούτε 50 δις γιατί εξαιρούνται αυτά τα άλλα κ.λπ.) να μην έχουμε καμία αξίωση γι΄αυτά που μας χρωστά η Γερμανία (που είναι πάνω από 200 δις). Οι προδότες πολιτικοί που έχουμε το κρύβουν αυτό γιατί μάλλον τα έχουν λαδώσει όλα αυτά τα ρεμάλια τους πολιτικούς που κόπτοντε για το καλό της Ελλάδας –Τσέπης τους.
Έβαλαν αυτό το "παλικάρι" τώρα για να χρεωθεί αυτός την προδοσία αυτή κατά της Ελλάδος.
Αυτό το "παλικάρι" όμως αν θέλει μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κλείσει μέσα πους προδότες, κλέφτες και απατεώνες πολιτικούς. Από πάνω έχουμε και τους γλυφτες – σκουλήκια δημοσιογράφους που τα κάνουν γαργάρα όλα αυτά Αντί να ξεσηκώσουν τους Έλληνες τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές τα δυο μεγάλα κόμματα των τρισάθλιων και προδοτών πολιτικών να μη βρουν ούτε τον ψήφο τους αυτοί κάνουν προπαγάνδα για αυτούς (αφού τους βρίσουν στην αρχή για τα μάτια του κόσμου μετά λένε ότι καλά τα κάνουν και τώρα θα μας σώσουν και διαφορές άλλες ηλιθιότητες) που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση αυτοί τώρα θα μας σώσουν ; Πρέπει να είμαστε παρά πολύ βλαμμένοι για να το πιστεύουμε αυτό μα πολύ!
Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα