Τραγικός πνιγμός ψαρά στον Πύργο Τηλλυρίας

Σε τραγωδία κατέληξε το υποβρύχιο ψάρεμα δύο φίλων στον ακριτικό Πύργο Τηλλυρίας χθες το απόγευμα. Ένας εκ των δύο έχασε τη ζωή του όταν μετά το ψάρεμα από κοινού με τον φίλο...
του, επέστρεψε στη θάλασσα για να συνεχίσει τη δραστηριότητα μόνος του, για να εντοπιστεί ωστόσο τελικά νεκρός στο βυθό από τον φίλο του και άλλους ψαράδες που τον αναζήτησαν όταν αργούσε να αναδυθεί στην επιφάνεια.

Νεκρός είναι ο 46χρονος Ιωάννης Γεωργίου, από τον Κάτω Πύργο, κάτοικος Λευκωσίας. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ο άτυχος Γεωργίου μαζί με ένα φίλο του είχαν πάει
για υποβρύχιο ψάρεμα σε τοποθεσία του Κάτω Πύργου γύρω στις τρεις χθες το απόγευμα και λίγο αργότερα βγήκαν από τη θάλασσα χωρίς πρόβλημα.

Ο 46χρονος ωστόσο, επέστρεψε για υποβρύχιο κυνήγι γύρω στις πέντε το απόγευμα και με τη χρήση μπουκάλας βούτηξε στα νερά. Όταν αργούσε να δώσει σημεία ζωής, ο φίλος του άρχισε να τον αναζητεί, βοηθούμενος και από άλλα άτομα που πληροφορήθηκαν στο μεταξύ για το πρόβλημα.

Γύρω στις 10 το βράδυ, ο Ιωάννης Γεωργίου εντοπίστηκε από άτομα που τον αναζητούσαν αναίσθητος σε βράχια, μέσα σε φύκια, στο βυθό. Ανασύρθηκε στη στεριά και μεταφέρθηκε αμέσως στο τοπικό Ιατρικό Κέντρο Πύργου Τηλλυρίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 46χρονου θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

24h.com.cy
Keywords
Τυχαία Θέματα