Το 5όροφο σπίτι της Keira Knightley στο Λονδίνο είναι απίστευτα αριστοκρατικό!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, James Righton, αγόρασαν ένα townhouse 260 τ.μ. δίνοντας 3,9 εκατομμύρια λίρες για να το αποκτήσουν. To νιόπαντρο...
ζευγάρι που περιμένει και το πρώτο του παιδί από στιγμή σε στιγμή ήθελε ένα οικογενειακό σπίτι σε μια όμορφη, καταπράσινη γειτονιά και έτσι επέλεξαν την συνοικία Canonbury στο κεντρικό Λονδίνο.

Το σπίτι αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και 1 wc. Μάλιστα το κάθε υπνοδωμάτιο έχει τον δικό του όροφο μιας και το σπίτι έχει συνολικά 5 επίπεδα. Επιπλέον διαθέτει 7 τζάκια
παρόλο που δεν είναι και τόσο μεγάλο. Εκτός από όλα τα παραπάνω το σπίτι έχει ένα κελάρι για κρασιά, ένα δωμάτιο για το πλύσιμο των ρούχων (πλυσταριό θα το λέγαμε εμείς) και ένα δωμάτιο-γυμναστήριο.

Η όμορφη κουζίνα του σπιτιού είναι αρκετά μεγάλη και γεμάτη φως το οποίο μπαίνει από τον φεγγίτη και τις μεγάλες ξύλινες μπαλκονόπορτες οι οποίες οδηγούν στον κήπο. Αυτό που μας αρέσει πολύ είναι το απαλό γαλάζιο που έχουν τα ντουλάπια της κουζίνας και προσδίδουν έναν ρομαντισμό στο χώρο. Η ηθοποιός ξέρει πολύ καλά να μαγειρεύει αφού πήρε μαθήματα από την μαμά της που είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Στο παρελθόν είχε κάψει αρκετά φαγητά στην προσπάθειά της να μάθει, αλλά σήμερα έχει εξελιχθεί ενώ είναι ειδική στις σούπες και τους ζωμούς, όπως έχει πει και η ίδια. Όπως, μάλιστα, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Knightley αυτόν τον καιρό που είναι έγκυος τρώει για δύο ενώ ο σύζυγός της πίνει για δύο μιας και η ίδια δεν μπορεί να πιει ούτε ένα ποτό. Της έχει λείψει τόσο πολύ το να πιει χαλαρά μια μαργαρίτα που όταν πήγε στο γιατρό της τον ρώτησε πότε θα μπορέσει να πιει ξανά μιας και αυτό είναι ένα από τα πολύ «σοβαρά» θέματα που την απασχολούν. Άλλωστε είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπούν το ποτό οι Άγγλοι.

Η τραπεζαρία του σπιτιού είναι απλή και όμορφη. Σε αυτήν επικρατεί το ξύλο μιας και όλα τα έπιπλά της είναι ξύλινα ενώ σε ένα σημείο της υπάρχει και ένα τζάκι. Ο χώρος είναι βαμμένος σε μια απόχρωση του ροζ το οποίο δένει πολύ όμορφα με το ξύλο.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι επίσης απλά διακοσμημένο (φαίνεται πως η Knightley είναι φαν της λιτής διακόσμησης) και έχει μεγάλα γαλλικού στιλ παράθυρα που επιτρέπουν στο φως του ήλιου να μπαίνει σε αυτό. Και αυτό το δωμάτιο έχει φυσικά τζάκι ενώ για κάποιον λόγο (ίσως το λίγο φορτωμένο χαλί το κάνει να δείχνει έτσι) φαίνεται σαν ένας “πολυάσχολος” χώρος.

Τα υπνοδωμάτια του σπιτιού είναι αρκετά μεγάλα και το καθένα από αυτά έχει το δικό του τζάκι. Αυτό που είναι πολύ όμορφο είναι πως όλα έχουν μεγάλα παράθυρα πράγμα που κάνει τα δωμάτια σούπερ φωτεινά. Το ένα από τα δωμάτια έχει μεγάλες ντουλάπες και μια βιβλιοθήκη μέσα ενώ η master κρεβατοκάμαρα έχει ένα dressing room και απευθείας πρόσβαση σε ένα από τα μπάνια του σπιτιού. Τα δύο άλλα υπνοδωμάτια που βρίσκονται στους πιο πάνω ορόφους είναι λίγο μεγαλύτερα, έχουν και τα δύο τζάκι και μοιράζονται το ίδιο μπάνιο.

Μικρό-μικρό αλλά το σπίτι της ηθοποιού έχει και το δικό του γραφείο όπου όλως τυχαίως υπάρχει και ένα τζάκι (για να μην ξεχνιόμαστε).

Το σπίτι έχει έναν αρκετά μεγάλο κήπο ο οποίος είναι γεμάτος δέντρα έτσι ώστε το ζευγάρι να έχει την ησυχία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
5όροφο, Keira Knightley, Λονδίνο,5orofo, Keira Knightley, londino