Τη ζωή της σε ριάλιτι θα παρουσιάσει η Mariah Carey [video]

Τη ζωή της σε ριάλιτι θα παρουσιάσει η Mariah Carey, σε οκτώ επεισόδια μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο E!News. Ωστόσο η ίδια σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε τη νέα σειρά δήλωσε ότι δεν ξέρει τι είναι…
ριάλιτι.

«Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι ριάλιτι – κυριολεκτικά», δήλωσε η ντίβα της μουσικής στους δημοσιογράφους.

Η νέα σειρά παρουσιάζεται περισσότερο σαν ντοκιμαντέρ για τη ζωή τής τραγουδίστριας κι όχι τόσο ως ριάλιτι σόου.

«Ο
Κόσμος της Mariah» έχει ως στόχο να παρουσιάσει την πολυάσχολη ζωή της τραγουδίστριας και την ακολουθεί καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη της περιοδεία στην Ευρώπη, αλλά και στις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον επιχειρηματία James Packer.

Στη σειρά θα συμμετάσχουν και τα 5χρονα δίδυμα της τραγουδίστριας, καθώς όπως δηλώνει η Mariah: «Θα μπορούσαν να έχουν δική τους εκπομπή, επειδή είναι πολύ αστεία». Επίσης υπάρχουν σκέψεις να εμφανιστεί και ο πρώην σύζυγό της Nick Cannon και όπως είπε αυτό μένει να το δούμε, καθώς η σειρά βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας.

Μάλιστα η 46χρονη τραγουδίστρια έσπευσε να διορθώσει έναν δημοσιογράφο όταν αυτός ρώτησε αν είναι λάθος η πληροφορία που θέλει να παίρνει μέρος στο ριάλιτι και ο πρώην σύζυγό της λέγοντας: «Εγώ δεν είπα αυτό, αγάπη μου. Είπα ότι ήταν στα γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω τι θα περιληφθεί στο μοντάζ».

Η εκπομπή αναμένεται να βγει στον «αέρα» τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ:
Keywords
Τυχαία Θέματα