Τι να δείχνει άραγε η φοβερή αλλά παράξενη φωτογραφία;

Είναι μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διοικητής της πρώτης πτέρυγας μάχης της αμερικανικής...
Αεροπορίας, της USAF και τραβήχτηκε στη βάση Langley-Eustis, όπου η NASA διατηρεί ερευνητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και το υπόστεγο – στέγαστρο που εικονίζεται.

Για να μην το καθυστερούμε, σύμφωνα με τον έγκυρο «Aviationist» που δημοσίευσε το εντυπωσιακό αυτό θέμα, πρόκειται για 13 μαχητικά πέμπτης γενιάς τύπου F-22 Raptor και άλλα εννιά αεροσκάφη
διαφόρων τύπων, τα οποία έχουν μπει σαν… Tetris (!) μέσα σε υπόστεγο της NASA στην προαναφερθείσα βάση, με σκοπό να τα προστατεύσει από τον τυφώνα «Hermine»!

Το υπόστεγο μπορεί να αντέξει τις δομικές καταπονήσεις που συνεπάγεται μέχρι και τυφώνας κατηγορίας «2», οπότε κρίθηκε ασφαλές καταφύγιο για τα 13 μαχητικά που μπορούσε να φιλοξενήσει, ενώ τα υπόλοιπα μεταστάθμευσαν σε άλλη βάση για να προστατευθούν, επιχείρηση γνωστή και ως «HurrEvac», από το «Hurricane Evacuation», το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει επιχείρηση εκκένωσης λόγω τυφώνα!

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα