Τι καταγγέλλουν οι γονείς της εξαφανισμένης Madeleine

Η χήρα του άνδρα που θεωρείτο ύποπτος για την απαγωγή της Madeleine McCann είπε πως είναι βέβαιη ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνιση της μικρής.
Aπό την άλλη οι γονείς καταγγέλλουν την αστυνομία, πως πάει να κλείσει την υπόθεση "χρέωνοντας" την εξαφάνιση στο νεκρό πρώην υπάλληλο του resort στην Πορτογαλία.
Ο εξαρτημένος από τα ναρκωτικά άνδρας, πέθανε το 2009, μετά από ατύχημα που είχε με τρακτέρ. Ο ύποπτος- αλλά πλέον νεκρός- εργαζόταν στο Ocean Club
Resort στην Praia da Luz, στην Πορτογαλία από όπου εξαφανίστηκε η Maddie.
Η αλήθεια είναι βέβαια, πως απολύθηκε έναν χρόνο πριν εξαφανιστεί η μικρή Madeleine και υπήρχε η υποψία πως την απήγαγε για να πάρει εκδίκηση από τους πρώην εργοδότες του.
dolo
Η αστυνομία τον είχε στο παρελθόν συλλάβει για κλοπές, ενώ από το σήμα του κινητού του, εντοπίστηκε πως ήταν στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε εκείνη τη νύχτα το κοριτσάκι.
"Η υπόθεση Madeleine McCann βρίσκεται σε καλό δρόμο", είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, που έχει καταλήξει σε 3 υπόπτους, ενώ οι γονείς της μικρής υποστηρίζουν πως "πάνε να αποδώσουν όλες τις ευθύνες στον νεκρό" για να κλείσει η υπόθεση.
Ο πρώην τοξικομανής, από τη Δυτική Αφρική, εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο.
Την ημέρα εξαφάνισης της Madeleine, ο 40χρονος Euclides Monteiro, που ήταν πατέρας ενός 11 χρονου αγοριού, είχε κάνει πολλές κλήσεις σε άλλα δύο άτομα.
Από τα στοιχεία του κινητού τηλεφώνου πρόκειται για μια συμμορία που είχε κάνει διάρρηξη πολύ κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε η μικρή, τον Μάιο του 2007.
Οι τρεις άνδρες έκαναν έναν «ασυνήθιστα υψηλό αριθμό κλήσεων»- όπως ανέφερε η αστυνομία- την ώρα εξαφάνισης του κοριτσιού.
Ο εκπρόσωπος της όμως αρνήθηκε προς το παρόν να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα