Θέλεις να κόψεις το κάπνισμα αλλά δεν μπορείς; Αυτή η λύση είναι η πιο αποτελεσματική

Σύμφωνα με το...
newsone.gr, το κάπνισμα, είναι μια από τις πιο βλαβερές συνήθειες.

Η νικοτίνη, είναι η ουσία που προκαλεί την εξάρτιση και αναγκάζει το σώμα να ζητάει περισσότερη. Οπότε, όσο περισσότερο καπνίζετε, τόσο περισσότερη ποσότητα νικοτίνης ζητάει το σώμα σας.

Ωστόσο, η Stevia είναι το βότανο που μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε αυτή τη συνήθεια. Σύμφωνα με μια πρόσφατη γερμανική μελέτη, η Stevia μπορεί να βοηθήσει στο να κόψετε το ποτό και το κάπνισμα, καθώς εμποδίζει τα σημάδια λαχτάρας για νικοτίνη από τον εγκέφαλο. Αυτό το βότανο, χρησιμοποιείται
ως γλυκαντική ουσία και είναι μέλος της οικογενείας του χρυσάνθεμου, που προέρχεται από την Παραγουάη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ρίξετε μερικές σταγόνες Stevia, κατευθείαν πάνω στη γλώσσα σας, όταν σας έρθει η όρεξη για τσιγάρο. Η Stevia, θα σας απαλλάξει αμέσως από αυτή την όρεξη.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το φυσικό γλυκαντικό σε μορφή σκόνης ή σε υγρή μορφή, σε όλα τα καταστήματα τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ. Αυτό το βότανο, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, αλλά και στο να χάσετε βάρος.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικό για τη θεραπεία της ακμής και της δερματίτιδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα προσώπου, καθώς σφίγγει, τρέφει και μαλακώνει το δέρμα.

Μπορείτε να φυτέψετε αυτό το ευεργετικό φυτό και μόνοι σας στο σπίτι:

Αυτό το φυτό δεν μπορεί να ζήσει σε συνθήκες παγετού, καθώς θέλει ήλιο. Ωστόσο, η ρίζα μπορεί να επιβιώσει στη ζώνη 8, αν είναι καλά προστατευμένη, καθώς και στις ζώνες 9 αλλά και σε θερμότερες και αναπτύσσεται και πάλι την άνοιξη.

Θα πρέπει να το φυτέψετε σε καλής ποιότητας, χαλαρό, αργιλώδη, καλά στραγγισμένο χώμα, σε δοχείο 12-ιντσών και να το τοποθετείτε στο άμεσο ηλιακό φως. Να το ποτίζετε, όταν το έδαφος είναι ξηρό.

Πρέπει να έχει 18 ίντσες ελεύθερο χώρο για να αναπτυχθεί σε 1-3 πόδια ύψος. Πρέπει να το φυτέψετε, μετά το τέλος του παγετού. Χρησιμοποιήστε λίπασμα και σάπια φύλλα, για να το αποτρέψετε από το να στεγνώσει το καλοκαίρι.

Να θυμάστε ότι η καλή αποστράγγιση, είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της σήψης. Να ξέρετε, ότι οι ρίζες είναι σάπιες εάν εξακολουθεί να μαραίνεται ενώ ποτίζεται κανονικά.

Ανθίζει το φθινόπωρο με λευκά λουλούδια. Για να προκαλέσετε την ανάπτυξη νέων φύλλων, μπορείτε να κόψετε τα λουλούδια.

Τα φύλλα του είναι πιο γλυκά το φθινόπωρο, όπως και η γεύση είναι καλύτερη πριν από το άνθισμα των ανθών. Για να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα, πρέπει να τα στεγνώσετε στον ήλιο.

Αφαιρέστε τους μίσχους, τα φύλλα, και τους τρυφερούς μίσχους και σκορπίστε τους σε ένα χαλαρά υφαντό ύφασμα. Πρέπει να ξηραίνονται για μια μέρα, έτσι ώστε να συλλέγονται και να θρυμματίζονται με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή τροφίμων ή με το χέρι, μέχρι να γίνουν σκόνη.

Να την αποθηκεύετε σε αεροστεγή δοχεία και να την προσθέτετε στο φαγητό και το ποτό σας. Δεν διαλύεται, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική.
Keywords
Τυχαία Θέματα