Τα κρυφά ταλέντα των διάσημων! Μάθε τέχνη και άσ' τηνε.....

Αν και γεμάτο glamour, το διάστημα που μπορεί να παραμείνει ένας celebrity στην κορυφή μπορεί να είναι σύντομο...

Ευτυχώς, αρκετοί από τους stars έχουν ήδη προετοιμάσει μία ζωή πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας μία ώθηση στο σετ των ικανοτήτων τους με περίεργα και όμορφα κρυφά ταλέντα.

Εάν όλα πάνε στραβά για τον Μπραντ Πιτ,
ο ηθοποιός μπορεί να βασιστεί σ’ ένα ιδιαίτερα διαφορετικό ταλέντο: την αρχιτεκτονική. Ναι, ο star των Mr. and Mrs. Smith και Moneyball έχει αποκαλύψει πως έχει πάθος να σχεδιάζει κτίρια.

Και το έχει πάρει πολύ σοβαρά. Ο σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί έβαλε το χεράκι του σχεδιάζοντας τις δικές του επαύλεις στο Μπέβερλι Χιλς και στο Μαλιμπού, πριν ιδρύσει το Make It Right Foundation το 2006, που βοήθησε στην οργάνωση της κατασκευής 150 σπιτιών στη Νέα Ορλεάνη όταν η περιοχή καταστράφηκε από τον τυφώνα Κατρίνα το 2005.

Άγρια ομορφιά, macho persona, και μία σειρά από κινηματογραφικούς ρόλους όπου υποδύεται τον «κακό»... μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το κρυφό ταλέντο του ηθοποιού Κόλιν Φάρελ; Ναι, σωστά, είναι το... line dancing.

Ενώ ήταν ακόμα στην εφηβεία, ο star του remake του Total Recall πέρασε τις αρχές των ‘90s διδάσκοντας το geeky country-and-western χορευτικό στυλ σε κλαμπ και μπαρ κατά μήκος της γενέτειράς του Ιρλανδίας. Μάλλον θα δείχνει ωραίος φορώντας καουμπόικες μπότες και ένα Stetson καπέλο. Αν και αμφιβάλουμε πολύ γι’ αυτό…

Ίσως να μην αποτελεί έκπληξη, πως η αμερικανίδα έφηβη star Μάιλι Σάιρους ήταν μία πρωταθλήτρια cheerleader στο γυμνάσιο στην Αμερική.

Η 19χρονη, που πρωταγωνίστησε ως μία έφηβη pop τραγουδίστρια στις Hannah Montana ταινίες, πήρε την πρώτη γεύση δημοσιότητας κάνοντας ακροβατικές φιγούρες για την τοπική της ομάδα cheerleader.

Η superstar Μπιγιονσέ είναι η celebrity με πιθανόν το πιο συζητήσιμο «ταλέντο» στη λίστα. Είναι μία πρωταθλήτρια στο παιχνίδι Connect Four. Σηκώνει συζήτηση εάν το να παίζεις το παραδοσιακό παιδικό παιχνίδι μπορείς να το αποκαλέσεις ένα πραγματικό ταλέντο ή όχι, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τραγουδίστρια του Single Ladies είναι πραγματικά ικανή όσο αφορά το παιχνίδι.

Το 2011 όταν ο συνάδελφος της superstar και αυτονανακηρυγμένος ως ένας πολύ καλός παίκτης, Κάνιε Γουέστ, προκάλεσε την Mrs. Jay-Z σε μία κόντρα, εκείνη τον διέλυσε κερδίζοντας 9-1, κερδίζοντας τα εννέα παιχνίδια της σερί. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις αυτού του είδους τα αποτελέσματα.

Μία από τις πιο περίεργες εμμονές ανάμεσα στους stars είναι το παιχνίδι του πινκ πονκ, με τα ονόματα των πρωτοκλασσάτων stars του Χόλιγουντ, Σούζαν Σάραντον και Τζέιμι Φοξ, να δηλώνουν το χόμπι ως ένα από τα κρυφά τους ταλέντα.

Ενώ ο Φοξ απλώς δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα ικανός με την ρακέτα, η Σάραντον έχει πάει το ταλέντο της σ’ ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, ανοίγοντας το “Spin”, ένα Νεουορκέζικο club που είναι αφιερωμένο στο σπορ. Στο club συχνάζει ο Φοξ, όπως ο συνάδελφος star Τζορτζ Κλούνεϊ, με την Σάραντον να σχεδιάζει να το χρησιμοποιήσει ως το σκηνικό όπου θα γυριστεί ένα reality-documentary με κεντρικό θέμα το τένις.

Μέσα από μία μακρά καριέρα, ο Κέβιν Μπέικον έγινε γνωστός ως ένας πολυτάλαντος ηθοποιός που έχει την ικανότητα να διαπρέπει στους πιο προκλητικούς ρόλους. Ωστόσο, ο Αμερικανός στον ελεύθερο χρόνο του είναι επίσης ένας ταλαντούχος multi-instrumentalist.

Ο star του Apollo 13 και Footloose παίζει κιθάρα, κρουστά, φυσαρμόνικα ενώ τραγουδάει σ’ ένα συγκρότημα μαζί με τον αδελφό του Μάικλ, που φέρει το ευφάνταστο όνομα ‘The Bacon Brothers’.

Τα αδέλφια παίζουν μαζί εδώ και 17 χρόνια, και έχουν κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ, παίζοντας ένα μείγμα από rock ‘n’ roll, folk και blues.

Ο πρώην σταρ των Friends, Μάθιου Πέρι υπήρξε ένας ταλαντούχος παίκτης του τένις από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια.
Ναι ναι, ο ηθοποιός που είναι πιο γνωστός από τον ρόλο του Τσάντλερ στο μεγαλύτερο sitcom του κόσμου, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός τενίστας, φτάνοντας στη θέση 17 στην κατηγορία junior στην γενέτειρά του τον Καναδά, και στη θέση 3 στο διπλό.

Ωστόσο, στα 15 του μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ζήσει με τον πατέρα του, και ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την ηθοποιία, αν και συχνά παίζει ακόμα σε φιλανθρωπικά τουρνουά μαζί με άλλους σταρς και πρώην επαγγελματίες.

Ο Τζον Τραβόλτα είναι ένας celebrity με ένα όχι και τόσο κρυφό ταλέντο. Είναι ένας πιλότος. Είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνεις μυστικοπαθής για το αγαπημένο σου χόμπι, όταν απαιτείται να είσαι μόνιμα ντυμένος με αυτή την εμφανέστατη στολή και να κάθεσαι πίσω από τα χειριστήρια ενός πολύ μεγάλου αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένου του δικού σου προσωπικού Boeing 707-138.

Ο σταρ του Pulp Fiction κατέχει πραγματικά άδειες για να πετάξει 11 διαφορετικά αεροσκάφη. Εκτός από το να τις χρησιμοποιεί για να πετάει την οικογένειά του τριγύρω, τις χρησιμοποιεί επίσης για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μετέφερε φαγητό και προμήθειες στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα το 2005, όπως και γιατρούς και προμήθειες στην Αϊτή μετά τον σεισμό του 2010.

Πριν πρωταγωνιστήσει ως ο πιο διάσημος κατάσκοπος στον κόσμο, ο πρώην James Bond, Πιρς Μπρόσναν, προσπάθησε να χτίσει μία καριέρα ως καλλιτέχνης, σπουδάζοντας εικονογράφηση σ’ ένα κολέγιο καλών τεχνών στο Λονδίνο.

Ωστόσο, ενώ ήταν στο κολέγιο, ο πρωταγωνιστής του Mamma Mia! ανακάλυψε πως είχε άλλο ένα εντελώς διαφορετικό επικίνδυνο ταλέντο. Να καταπίνει φωτιές. Έτσι εμπνευσμένος από αυτό, και τον αντίκτυπο που είχε στο κοινό, ο μελλοντικός 007 άλλαξε δρόμο και ξεκίνησε να σπουδάζει τέχνες σε δραματική σχολή του Λονδίνου.
Μπορεί να είναι παντρεμένη με τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, όμως η Γκουίνεθ Πάλτροου, μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει και η ίδια μία εντυπωσιακή φωνή.

Η νικήτρια του Όσκαρ για το The Shakespeare in Love έχει μάλιστα συμμετάσχει στα soundtracks ορισμένων από των ταινιών της, συμπεριλαμβανομένου του δράματος του 2000, Duets, και του φιλμ για τον Τρούμαν Καπότε, Infamous. Επίσης έκανε backing vocals για τον καλό της φίλο Jay-Z, στην συναυλία του στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο. Ας ελπίσουμε απλά πως δεν υπάρχουν σχέδια για ένα ντροπιαστικά απαίσιο άλμπουμ «άντρα-συζύγου» στο κοντινό μέλλον.

Όπως ο Πιρς Μπρόσναν, έτσι και ο κιθαρίστας των Rolling Stones και των Faces, Ρόνι Γουντ, είναι στην πραγματικότητα ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης. Πριν γνωρίσει δόξα με τους Stones, ο Γουντ σπούδαζε σ’ ένα κολέγιο καλών τεχνών στο Λονδίνο στην δεκαετία του 1960, και ήταν συμμαθητής και με τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen και με τον Πιτ Τάουνσεντ των The Who.

O μουσικός απολαμβάνει να ζωγραφίζει και να σχεδιάζει τους μουσικούς που λάτρευε, όπως οι Τζίμι Χέντριξ και Σλας, και έχει εκθέσει την δουλειά του τόσο μακριά όσο το Τόκιο, το Λας Βέγκας και η Νέα Υόρκη.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι άλλη μία σταρ του Χόλιγουντ που πέρασε τις σχολικές της μέρες ως μέλος της μπάντας του σχολείου. Προφανώς, καθώς μεγάλωνε, η πρωταγωνίστρια του Pearl Harbor ήταν μία ικανότατη σαξοφωνίστρια και έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως δεν ντρεπόταν με την “geeky” εικόνα που πήγαινε πακέτο με αυτό.

Η Χάλι Μπέρι μπορεί να είναι γνωστή ως μία από τις πιο όμορφες stars του Χόλιγουντ, βάζοντας φωτιά στις οθόνες με τους ρόλους της στα X-Men φιλμ και στον James Bond, όπως και κερδίζοντας ένα Όσκαρ το 2001 για το Monsters Ball, όμως το κρυφό της ταλέντο είναι κάπως πιο ταπεινό. Ενώ ήταν στο γυμνάσιο, η Μπέρι έπαιζε φλάουτο, και οι φήμες λένε πως ήταν αρκετά καλή.

lefteria.blogspot.gr
Keywords
τεχνη, κρυφα, μπραντ πιτ, hannah montana, pulp fiction, james bond, mamma mia, in love, rolling stones, pearl harbor, glamour, stars, σετ, star, mrs, smith, νέα, dancing, στυλ, pop, single, φοξ, club, apollo, rock, blues, σταρ, friends, junior, boeing, pulp, fiction, james, mia, coldplay, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, love, φιλμ, infamous, royal, faces, queen, λας, pearl, monsters, blogspot, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, Καλή Χρονιά, αντζελινα τζολι, θεμα εκθεσης 2012, φωτια, τυφωνας σαντυ, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, αποτελεσματα, pearl harbor, glamour, φυσαρμονικα, μποτες, δουλεια, ηθοποιος, θεμα, καριερα, κιθαρα, κοντρα, λονδινο, οθονες, ομορφια, ονοματα, παιχνιδια, περιεργα, σταρ, ταινιες, φημες, φημες λενε, ωθηση, blogspot, james, mrs, pulp fiction, queen, star, αμερικη, απλα, αρχιτεκτονικη, αφιερωμενο, φαγητο, γευση, διαστημα, δειχνει, δοξα, διπλο, εγινε, υπαρχει, εμμονες, εξι, ζωη, τζολι, ιδια, ηθοποιια, εικονα, φιλμ, κτιρια, λας, λας βεγκας, μακρια, μηκος, μπορεις, μπορειτε, νεα υορκη, ομαδα, οικογενεια, ονομα, ορλεανη, παθος, πηγαινε, πιλοτος, ρολο, σερι, σετ, συζητηση, σειρα, στυλ, σχεδια, τοκιο, τραγουδιστρια, φλαουτο, φοξ, φωνη, ομορφα, apollo, μπιγιονσε, blues, boeing, club, coldplay, dancing, documentary, εννεα, love, royal, fiction, hannah montana, ιδιαιτερα, infamous, in love, james bond, junior, friends, men, monsters, multi, stars, πακετο, pearl, παιχνιδι, pop, pulp, rock, rolling stones, single, smith, faces, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα