Σύλληψη δύο Αλβανών εμπόρων ηρωίνης στη Λέσβο

Συνελήφθησαν, χθες (29-09-2012) το απόγευμα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, μεθοδική και... εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε σε θαμνώδη ερημική τοποθεσία στην περιοχή «Ντίπι» της Λέσβου, κρύπτη,
στην οποία οι δύο αλλοδαποί είχαν τοποθετήσει από κοινού, τέσσερις (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 178 γραμμαρίων.

Στην κατοχή των δύο δραστών και σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, οχτώ (8) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 4.160 ευρώ το οποίο προερχόταν από πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης, η οποία προοριζόταν για πώληση σε τρίτους, δύο (2) μοτοσικλέτες και ένα (1) μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούνταν ως μεταφορικά μέσα για τη διακίνηση των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.
lesvosnews.net
Keywords
Τυχαία Θέματα