ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ τον Πλανήτη η Μαρτυρία ΕΠΙΖΩΝΤΑ - Περιγράφει τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ στιγμές πριν συντριβεί το αεροπλάνο στην Κολομβία και ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ...

Ενα από τα μέλη του πληρώματος που επέζησε από τη χθεσινή αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία περιέγραψε τα δραματικά τελευταία λεπτά πριν από τη συντριβή και τι τον έκανε να κρατηθεί στη ζωή...

Ο Εργιν Τουμίρι, μέλος του πληρώματος, περιέγραψε πως λίγο πριν συντριβεί το αεροπλάνο επικράτησε φόβος, με τους επιβάτες να σηκώνονται από τις θέσεις τους και να αρχίζουν να ουρλιάζουν.

Ο ίδιος είναι ένας από τους έξι που βρέθηκαν ζωντανοί. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές, έναν δημοσιογράφο και ακόμη ένα μέλος του πληρώματος.

«Εβαλα τις τσάντες ανάμεσα στα πόδια
μου και κάθισα σε εμβρυακή στάση, πληροφορία την οποία μας δίνουν σε περίπτωση δυστυχήματος. Πριν πέσει το αεροπλάνο, πολλοί είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και φώναζαν», είπε ο ίδιος στους διασώστες.

Ενα άλλο μέλος του πληρώματος που διεσώθη, η αεροσυνοδός Χιμένα Σουάρεζ, ανέφερε πωςτο τελευταίο που θυμάται ήταν τα φώτα να σβήνουν και το αεροπλάνο να χάνει ύψος.
Keywords
Αναζητήσεις
μαρτυρια επιζοντος αεροολανου
Τυχαία Θέματα