Στο ΠΑΓΝΗ το 12χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε πηγάδι

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται το 12χρονο κοριτσάκι που χτες το απόγευμα έπεσε σε πηγάδι στην Ιεράπετρα. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν Ιεράπετρας όμως λόγω του ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι κρίθηκε αναγκαία η διενέργεια αξονικής τομογραφίας.

Έτσι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και εκεί το περίμενε μία ακόμη ταλαιπωρία. Ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου δεν λειτουργούσε ! Έτσι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από χτες στο ΠΑΓΝΗ.

Το
ατύχημα σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες στο κέντρο της Ιεράπετρας. Το παιδί έπαιζε με το σκύλο του όταν πάτησε πάνω στο προστατευτικό κάλυμμα πηγαδιού με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και το 12χρονο κορίτσι να βρεθεί μέσα στο πηγάδι.

Τις φωνές του τρομοκρατημένου κοριτσιού άκουσε γειτόνισσα που κάλεσε την Αστυνομία και στη συνέχεια έφτασαν στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε το κορίτσι. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για ένα από τα βαθύτερα πηγάδια καθώς εκτιμάται ότι έχει βάθος 25 μέτρων.

Το ένα μέτρο νερό που βρισκόταν μέσα σε αυτό στάθηκε η αφορμή και να μη χτυπήσει το παιδί αλλά και να μη πνιγεί ενώ το ίδιο βρήκε τη ψυχραιμία να πιαστεί από μια εξοχή εωσότου να το βοηθήσουν .

Η επέκταση του σχεδίου πόλεως είχε ως αποτέλεσμα να χτιστούν πολλές πολυκατοικίες σε σημεία που παλαιότερα υπήρχαν χωράφια και κατ επέκταση πηγάδια με τις μικρές παγίδες θανάτου ωστόσο να μην είναι ορατές.

Το κορίτσι φέρει εκδορές σε όλο του το σώα και τραύματα τόσο στο κεφάλι όσο και στα πόδια.
http://www.flashnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα