Στο νοσοκομείο ο Κώστας Μαρτάκης

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης...
μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το Metropolitan, αποκαλύπτοντας πως “δεν είναι η μέρα του” και ανησύχησε τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στο νοσοκομείο με οξεία
αμυγδαλίτιδα, την οποία έπρεπε να καταπολεμήσει άμεσα με φαρμακευτική αγωγή. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αν και ο Κώστας Μαρτάκης ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες

Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν είχε την τύχη με το μέρος του, μιας και το πρόβλημα υγείας φαίνεται πως ήρθε να τον ταλαιπωρήσει σε μια χρονική περίοδο που είχε πολλές προγραμματισμένες υποχρεώσεις. Ανάμεσα σε αυτές και η αυριανή προγραμματισμένη παρουσίαση του best seller μυθιστόρημα Protogenesis: Πριν Από Την Αρχή της Alysia Helming που θα γίνει στη χώρα μας

Μετά την κυκλοφορία του Amazon best-selling μυθιστορήματος «Protogenesis: Πριν Από Την Αρχή» στις Η.Π.Α, ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, η συγγραφέας Alysia Helmingκαι και ο ερμηνευτής του soundtrack του βιβλίου, Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζονταν να παρουσιάσουν με χαρά την ελληνική έκδοση του βιβλίου σε ένα ιδιαίτερο event με ομιλιτές την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τις συγγραφείς Αλεξάνδρα Συμεωνίδου και Κατρίνα Τσάνταλη.

Η Alysia Helming θα μιλήσει για την ιστορία του Protogenesis που παντρεύει την Ελληνική μυθολογία με την επιστημονική φαντασία, για τις πηγές έμπνευσης της μέσα από την Ελλάδα, τους Ολύμπιους Θεούς και τον ελληνικό λαό, αλλά και για τη συναρπαστική ιστορία ζωής της πίσω από τη συγγραφή του βιβλίου. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στο Beauty Killed the Beast.

Εκεί, είχε προγραμματιστεί να προβληθεί το video clip για το soundtrack του βιβλίου με τίτλο Forever and Tonight με σχολιασμό από τον ερμηνευτή του τραγουδιού Κώστα Μαρτάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κώστας, αν και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, θα είναι στην παρουσίαση του βιβλίου.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα