Στο κυνήγι των τζογαδόρων η αστυνομία - Έφοδος και συλλήψεις σε καφενεία

Δεν ήταν τυχερό τους να κερδίσουν στην πράσινη τσόχα .Ο λόγος για 9 επίδοξους τζογαδόρους που συνελήφθησαν χτες και σήμερα στο πλαίσιο επιχειρήσεων της αστυνομίας σε Ηράκλειο και Χανιά για...
διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των χιλίων εβδομήντα τριών (1.073) ευρώ.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση,
χθες το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σε καφενείο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια).

Συνελήφθησαν, συνολικά τρία (3) άτομα, ο 58χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος είχε επιτρέψει σε δύο πελάτες του καταστήματος, ηλικίας 32 και 39 ετών, να διενεργούν το παράνομο και τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια).

Κατασχέθηκαν συνολικά:
• το χρηματικό ποσό των εξακοσίων πενήντα πέντε (655) ευρώ και
• ένα (1) ζεύγος ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ηράκλειο

Στην δεύτερη περίπτωση, σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφετέρια, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια του παράνομου τυχερού, χαρτοπαίγνιου «ΠΟΚΑ» στην Αμερικάνικη παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα.

Συνελήφθησαν, συνολικά έξι (6) άτομα, ο 44χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και πέντε (5) άτομα, ηλικίας από 22 έως και 56 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Κατασχέθηκαν συνολικά :

• το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ (418) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού και

• μία (1) τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δύο φύλλα.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα