Στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών η Αστυνομία Λεμεσού

Μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων εντόπισαν το Σάββατο άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού σε διαμέρισμα στη Λεμεσό...

Μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων εντόπισαν το Σάββατο άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη 30χρονη Γεωργιανή και καταζητείται 33χρονος, οι οποίοι πιστεύεται πως αποτελούν μέλη σπείρας που δρα με συγκεκριμένο
τρόπο.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, η αστυνομία εντόπισε τα κλοπιμαία στο διαμέρισμα της 30χρονης μετά από πληροφορία, ενώ η ύποπτη αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση και δίνει διάφορους ισχυρισμούς για τα ανευρεθέντα. Σήμερα η 30χρονη, η οποία διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση της.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία εντόπισε πέραν των 250 αντικειμένων, όπως ρολόγια, κοσμήματα, τσάντες, ηλεκτρονικά είδη, αρώματα και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων έχει αναγνωριστεί από τους ιδιοκτήτες τους και ήδη έχουν εξιχνιαστεί τρεις σοβαρές υποθέσεις διαρρήξεων.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών η οποία άνοιγε με συγκεκριμένο εργαλείο τις κλειδαριές υποστατικών, έστω κι αν επρόκειτο για πόρτες με κλειδαριές ασφαλείας, χωρίς να φαίνεται ίχνος παραβίασης.

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού ευχαρίστησε το κοινό για τη βοήθεια του και τις πληροφορίες που δίνει στην αστυνομία για εξιχνίαση υποθέσεων, τονίζοντας ότι η αστυνομία Λεμεσού έχει θέσει ως στόχο την εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών, υποθέσεων εκρήξεων και εμπρησμών, την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της πορνείας.

Ο κ. Βασιλείου κάλεσε επίσης άτομα που έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων και κλοπών, όπως επικοινωνήσουν με την Αστυνομική Διεύθυνση, για αναγνώριση των ανευρεθέντων αντικειμένων.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα