Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου: Στιλάτη και γελαστή σε βραδινή έξοδο

Στις 30 Μαρτίου 1992 και σε ηλικία 21 ετών εξελέγη Σταρ Ελλάς και τον επόμενο μήνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον...
διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Ταϊλάνδη. Στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους, κλήθηκε να εκπροσωπήσει για άλλη μία φορά τα ελληνικά χρώματα στο διεθνή διαγωνισμό της Μις Ευρώπη
που διοργανώθηκε στο Ζάππειο της Αθήνας κερδίζοντας αυτή την φορά τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου. Το στέμμα του τίτλου, της το παρέδωσε η πρώτη αναπληρωματική της περασμένης χρονιάς που κατόπιν ανακηρύχθηκε Μις Ευρώπη, Κατερίνα Μιχαλοπούλου, ενώ στην κριτική επιτροπή παρούσα ήταν η πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη. Στα εθνικά καλλιστεία απέσπασε βραβείο της Μις Μάντισον για τα ωραιότερα ελληνικά πόδια ανάμεσα στις 12 υποψήφιες.
Η διάκρισή της την έκανε διάσημη με αποτέλεσμα να αρχίσει να δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις. Από τις 5 Νοεμβρίου 1992 μέχρι την άνοιξη του 1993, παρουσίασε μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον ANT1 το χιουμοριστικό πρόγραμμα Candit Camera, με την υπογραφή του Νίκου Μαστοράκη. Την περίοδο 1993 με 1994, το Mega Channel την τοποθέτησε ως συμπαρουσιάστρια δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην στην εκπομπή της πρωινής ζώνης Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό. Στο διάβα της τηλεοπτικής της καριέρας ακολούθησαν εμφανίσεις σε διάφορες διαφημίσεις καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, ενώ παράλληλα η ενεργή της δράση στις πίστες της πασαρέλας γινόταν ακατάπαυστα. Το 1998 παρουσίασε στο Mega Channel το νεανικό τηλεπαιχνίδι Έλα στο bizz.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπάνια, Μαρίνας Τσιντικίδου, Στιλάτη,spania, marinas tsintikidou, stilati