Σοκαριστικές εικόνες στο Λουτράκι: Ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό [video]

Εικόνες που σοκάρουν βλέπει κανείς στην πίσω πλευρά γνωστού Super Market... της πόλης του Λουτρακίου. Συνάνθρωποί μας, που δε τα βγάζουν πέρα, ψάχνουν για λίγη τροφή στα πεταμένα σκουπίδια...
Στις αποκλειστικές εικόνες του Loutraki365.gr, δύο απελπισμένοι ηλικιωμένοι πολίτες, βρίσκονται πάνω ακριβώς από τους κάδους σκουπιδιών και παρότι περνούν αυτοκίνητα, εκείνοι κοιτούν απεγνωσμένα μέσα στους δύο κάδους να δουν τι άλλο μπορούν να τραβήξουν στην επιφάνεια πριν περάσει ο σκουπιδιάρης.

Λίγα
φρούτα, ντομάτες, μαρούλια και ο,τι έχει θεωρηθεί "άχρηστο" για κάποιους άλλους, προκειμένου να ξεγελάσουν την πείνα τους. Αρκετοί, όμως, είναι και οι συνάνθρωποί μας που αγοράζουν από το Super Market τρόφιμα ή γάλα και τα προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους.

Εικόνες ρεαλιστικές γεμάτες ντροπή αλλά και εικόνες υπερηφάνειας καθώς οι άνθρωποι προτίμησαν να ψάχνουν στα σκουπίδια από το να γίνουν ζητιάνοι.

Και κυρίως, εικόνες που έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό ο Υπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος ανέφερε πως πλέον δεν βλέπει κόσμο να ψάχνει πια στα σκουπίδια, όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα