Σοκ και δέος, η Όλγα Τρέμη έχασε τη φωνή της!

Γράφει ο μπρακατσούλας
Εχθές συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο (για τους περισσότερους ευχάριστο),
σαν να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Οι δημοσιογράφοι του δελτίου ειδήσεων του MEGA χάσανε τη φωνή τους!

Εκεί που μιλούσε η Τρέμη, ξαφνικά δεν έβγαινε ο ήχος, κουνιόταν δηλαδή το στόμα της, χωρίς φωνή όμως. Σφίχτηκε ζορίστηκε ,κοκκίνισε ,πρασίνισε τίποτε. Από το πολύ σφίξιμο να βγάλει έναν ήχο σίγουρα θα της πετάχτηκε η αιμορροΐδα

Ο Πρετεντέρης πάλι, σφίχτηκε επίσης, αλλά όχι μόνο δε βγήκε φωνή , αλλά του ανέβηκε
η πίεση στο μάτι και παραλίγο να χάσει και το μάτι του!
Τέλος η Μαρία Σπυράκη, από την αγωνία της έφαγε όλο το κραγιόν της , δάγκωσε τη γλώσσα της και γέμισε το στόμα της αίματα ,αλλά παρόλο που πόνεσε πολύ, ο μόνος ήχος που κατάφερε να βγάλει ήταν ένα μικρό ιχ σαν από χάμστερ.

Ούτε και οι άλλοι μπόρεσαν να μιλήσουν με ήχο και από την πολύ πίεση, άκουγες τη μία πορδή μετά την άλλη από τα ανοιχτά μικρόφωνα και τους έβλεπες να κοιτάνε ο ένας τον άλλον με αμήχανα χαμόγελα.

Το δελτίο διακόπηκε, όμως μετά από αρκετή ώρα λόγω μεγάλης ακροαματικότητας, η μεγαλύτερη ever!

Εμείς κοιτούσαμε απορημένοι και φοβισμένοι το άφωνο δελτίο, καθώς το θέαμα ήταν τρομαχτικό και σοκαριστικό συνάμα , αλλά από την άλλη πολύ το ευχαριστηθήκαμε κιόλας, διότι δεν θα ακούγαμε προπαγανδιστικές μαλακίες, με τις οποίες μας έχουν γανώσει τα τελευταία τρία χρόνια του μνημονίου!

Ευθύς αμέσως έκτακτα δελτία παίχτηκαν στα άλλα κανάλια,για να μιλήσουν για το γεγονός, ενώ η αγωνία των εκφωνητών μην πάθουν το ίδιο, φαινόταν έντονα στη μούρη τους και γι αυτό μιλούσαν ορθοφωνικά, γλυκά και σιγανά .

Στα τηλεοπτικά παράθυρα βγήκαν και μίλησαν πλήθος γιατρών , ωτορινολαρυγγολόγοι, φωνίατροι, ογκολόγοι και άλλοι., και ο καθείς προσπαθούσε να εξηγήσει το συμβάν από τη δική του τη σκοπιά.
Κανένας όμως δεν έδωσε ικανοποιητική απάντηση γιατί δεν είχαν ξανασυναντήσει τέτοιο ιατρικό συμβάν.

Οι ψυχαναλυτές πάλι που πάντα δίνουν μια ερμηνεία , είπαν ότι είναι συλλογικό υστερικό σύμπτωμα και συμβαίνει από το στρες του ψεύδους!
Όταν λες ψέμματα ο οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και το το τραυματικό ασυνείδητο βγαίνει στην επιφάνεια δημιουργώντας τελικά υστερικά φαινόμενα..

Τελικά η ασθένεια της αφωνίας επεκτάθηκε σε όλους όσους λένε μαλακίες ,στους ακαλλιέργητους στους λασπολόγους ,στους αμόρφωτους και αμέσως η ζωή μας έγινε πιο ποιοτική!

Οι καλεσμένοι στα δελτία είχαν κάτι να σου πούνε, ενώ οι δημοσιογράφοι συντάσσανε πραγματικές εμπεριστατωμένες ειδήσεις , μετά από εις βάθος έρευνα για το κάθε θέμα ,για το κάθε γεγονός!

Επίσης όπως πολύ σωστά υποθέσατε, έπεσε και η συγκυβέρνηση , διότι εκτός του ότι μείναν όλοι άφωνοι και έτσι ήταν αδύνατον να συνεχίσουν την πολιτική τους ,χωρίς φωνή , δηλαδή χωρίς προπαγάνδα, επιπλέον οι πολίτες ακούγοντας πραγματικές ειδήσεις από τα ΜΜΕ, γίνανε πιο οξυδερκείς και με πολύπλευρη κρίση !

Και έτσι η αρρώστια της αφωνίας λειτούργησε προς όφελος των Ελλήνων και από τότε η ζωή μας άλλαξε ,φυσικά προς το καλύτερο, καθώς πλέον ακόμα και από φόβο, κανένας δε λέει μπαρούφες διότι βουτάμε όλοι τη γλώσσα μας στη σιωπή πριν εκστομίσουμε τη λέξη!
brakatsoulas.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα