Σιμόπουλο Πηνείας: Άγνωστοι κατακρεούργησαν αρνιά για τροφή ή εμπορία!

Η εξασφάλιση τροφής ήταν αυτή που πιθανότατα οδήγησε στην κατακρεούργηση πέντε αρνιών από αγνώστους στην περιοχή του Σιμόπουλου Πηνείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα kinigetikanea.gr, έκπληκτος ο κτηνοτρόφος Ν.Σ. αντίκρισε τις πρωινές ώρες προχθές στη στάνη του να βρίσκονται καταγής τα εντόστια, κεφάλια και πόδια των αρνιών, τα οποία άφησαν οι δράστες οι οποίοι τα άφησαν αφού πήραν το υπόλοιπο κρέας από τα ζώα

Το γεγονός της σφαγής και εν συνεχεία κλοπής των αρνιών , προκάλεσε την έντονη ανησυχία στην περιοχή , αφού τα κρούσματα αρπαγής ζώων λαμβάνει διαστάσεις σε διάφορες
περιοχές της Ηλείας.

Εξάλλου ο θρασύτατος τρόπος δράσης των αγνώστων, δείχνει αδίστακτα άτομα που σφάζουν τα ζώα είτε για επιβίωση, είτε για εμπορία όπως έχει γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Οι κτηνοτρόφοι στην παραπάνω περιοχή, με δηλώσεις τους εξέφρασαν την ανάγκη προκειμένου να ενταθούν οι έλεγχοι και έρευνες από τις αρμόδιες αρχές ώστε να εξαλειφθούν ανάλογες ενέργειες που προκαλούν και τεράστια οικονομική ζημιά στους κατόχους των ζώων.
Keywords
Τυχαία Θέματα