Σε κακή κατάσταση ο Λάκης Λαζόπουλος...

«Ο καθένας έχει κάποιον στο μυαλό του όταν παίζει, εγώ έχω εκείνη...
Ανυπομονώ να μου πει κάθε φορά πώς της φάνηκε η εκπομπή, τι της είπαν οι γειτόνισσες», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξη του, αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Η λατρεία του παρουσιαστή για την μητέρα του, Ριρίκα, ήταν γνωστή, καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση!

Οι
συνεργάτες του Λάκη γνωρίζουν καλά πως μετά το τέλος της εκπομπής ο ηθοποιός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στη μητέρα του και να τη ρωτήσει πώς της φάνηκε η εκπομπή.

Η αδυναμία του παρουσιαστή στην κλασική Ελληνίδα μάνα, την δική του δηλαδή, φαίνονταν και από τα διάφορα σκετσάκια που έκανε, καθώς όπως έχει πει, εκείνη υπήρξε η έμπνευση του για πολλά από αυτά, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που έκανε αναφορές στην κυρία Ριρίκα.

Ενδεικτικό αυτής της αγάπης του Λάκη στην μητέρα του είναι το γεγονός ότι η σύζυγος του πρώτου χαρακτήρα στους «Μήτσους», του «Μήτσου οικογενειάρχη», την οποία υποδυόταν η Υρώ Μανέ, είχε το όνομα Ριρίκα.

«Η δικιά μου µοιάζει µε τις µητέρες της γενιάς της. Στοργική, γκρινιάρα, δεμένη με την οικογένεια και τις φίλες της και φανατική τηλεθεάτρια μου», θα πει σε κάποια άλλη συνέντευξη του.

Εκείνη κάθε Τρίτη, δεν κανόνιζε τίποτα… Καθόταν στο σπίτι και παρακολουθούσε περήφανη τον γιο, της, τον Λάκη της. Αυτός ήξερε πως ότι κι αν γίνει είχε το στήριγμα του στην Λάρισα… Εκεί θα τον περίμενε η πιο ζεστή αγκαλιά, η αγκαλιά της περήφανης μητέρας που τον αγαπάει πολύ!

Ο ίδιος είναι απαρηγόρητος, η μητέρα του δεν είναι πια κοντά του… «έφυγε» μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρούνταν από την υγεία της… Τώρα τον προσέχει από ψηλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα