Σχολικοί φύλακες: Μετά τα χημικά (υπόσχεση για) λύση από τον Σαμαρά

Τη δέσμευση ότι θα δοθεί λύση στο θέμα των σχολικών φυλάκων μέσα στο επόμενο 15θήμερο έδωσε σε αντιπροσωπεία τους ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μέσω του διευθυντή του... πολιτικού του γραφείου Κώστα Μπούρα.

Οι σχολικοί φύλακες που το πρωί δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή «για ένα λεπτό» από τον πρωθυπουργό, ο οποίος ενώπιον τους
έδωσε εντολή στον κ. Μπούρα να εξευρεθεί λύση.

Υπενθυμίζεται ότι οι 2.234 σχολικοί φύλακες βρίσκονται από τον περασμένο Ιούλιο σε διαθεσιμότητα, πρόκειται να απολυθούν στις 23 Μαρτίου εφόσον δεν έχει βρεθεί μέχρι τότε θέση γι’ αυτούς στο Δημόσιο.

Εταιρείες σεκιούριτι

Μέχρι στιγμής δε η μόνη πρόταση που έχουν από την κυβέρνηση είναι περίπου 400 από αυτούς να συνεχίσουν να απασχολούνται εντός του δημοσίου τομέα: Περίπου 300 σχολικοί φύλακες θα μετακινηθούν αναλαμβάνοντας θέση τραυματιοφορέων. Άλλοι 100, που γνωρίζουν ξένες γλώσσες, θα μετακινηθούν σε μουσεία.

Παράλληλα ο Κ. Μητσοτάκης φέρεται να έχει προτείνει οι υπόλοιποι (πάνω από 1.800) να δημιουργήσουν εταιρείες σεκιούριτι που θα παρέχουν υπηρεσίες προς τους δήμους!
aftodioikisi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα