Σχετικά με το "Μαχαίρωσα​ν 44χρονο"

Ηθικός αυτουργός όλων αυτών τον εγκλημάτων που διαπράττονται από τους λαθρομετανάστες δυστυχώς είναι το ανεύθυνο κράτος! Τους έβαλαν στη χώρα μας και τους άφησαν ανεξέλεγκτους.
Αυτοί (βάρβαροι κατά τους αρχαίους) καταλαβαίνουν μόνο στους νόμους που επικρατούν στις χώρες τους και περιλαμβάνουν ακρωτηριασμούς, απαγχονισμούς και βουρδουλιές. Έρχονται σε μια χώρα που η ανομία της τους φαίνεται παράδεισος, δρουν ασύδοτα διαπράττοντας εγκλήματα, στυγνές δολοφονίες για να επιτύχουν τον εύκολο πλουτισμό, να μην αναφέρω το ειδεχθέστερο έγκλημα όλων τον βιασμό. Όταν η αστυνομία ανακοινώνει πως μπορεί
αν δεχθεί την εντολή να καθαρίσει το κέντρο σε 2 μέρες από παράνομους μετανάστες σημαίνει ότι η εντολή αυτή δεν φτάνει ποτέ, άρα στις πλάτες μας παίζεται άλλο ένα πολιτικό παιχνίδι. Ακούγονται συχνά πυκνά φήμες ότι η κυβέρνηση θέλει να υποβαθμίσει το κέντρο για να μπορούν εκατομμυριούχοι και γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής να επενδύσουν σε αυτό αγοράζοντας ακίνητα για πενιχρά ποσά. Λοιπόν μάλλον είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τις ζωές μας αν η κυβέρνηση δοσίλογων δεν θέλει! Αν η ζωή μας, για τους μετανάστες δεν έχει καμία αξία επειδή είμαστε αλλόθρησκοι ή λευκοί τότε θα πρέπει τα αισθήματα να γίνουν αμοιβαία. Ο ρατσισμός είναι δικαίωμα και επιλογή του καθενός όπως και η προστασία της ζωής του! Αριστεριστές των γλουτών αν θέλετε τους μετανάστες να τους πάρετε στα ακριβά σπίτια σας! και όπως έγραψε και ένας συμπολίτης πιο πριν καλύτερα να φύγετε όσο προλαβαίνετε μετανάστες και πολιτικοί!
Keywords
Τυχαία Θέματα