Σχετικά με Cosmote Internet στο κινητό

Μιας και ασχολούμαι χρόνια με τα κινητά και την ασφάλειά τους, καθώς και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας...
οφείλω να απαντήσω σε αναρτήσεις που γίνανε σχετικά με το Internet σε κινητά.
Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρετε ότι καμία εταιρεία δεν πρόκειται να σας χρεώσει για μια υπηρεσία χωρίς να τη χρησιμοποιήσετε. Μπορεί να γίνει κατα λάθος, μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις, αλλά μαζικά ποτέ δεν γίνεται.
Η χρέωση του κινητού με το Internet δεν γίνεται χωρίς να είστε συνδεδεμένοι, εκτός αν έχετε προπληρωμένο
πρόγραμμα με πάγιο. Με το πρόγραμμα της COsmote που χρεώνεσαι ένα ευρώ την ημέρα έχει το πλεονέκτημα (ίδιο έχει και η Vodafone) να μπαίνεις όταν θες εσύ χωρίς πάγια, όση ώρα θες. Δείτε εδώ:
http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_InternetDayPass/section/Internet_E-mailwithMobile

Σε καμία περίπτωση δεν θα σου χρεώσουν το ευρώ αν το κινητό σου δεν συνδεθεί στο Internet. Βγάζοντας το πρόγραμμα σου στέλνει μήνυμα στο κινητό και το ενεργοποιείς αν θες, απλά ανοίγοντας το μήνυμα ρυθμίσεων. Με το που ανοίξεις αυτό το μήνυμα επανέρχονται οι ρυθμίσεις σε μια αρχική κατάσταση βάζοντας σε προτεραιότητα το Internet by Cosmote. Αυτό γίνεται παντού και πάντα και είναι θέμα τεχνικό και όχι μάρκετινγκ. Άρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε στις προηγούμενες ρυθμίσεις να μπαίνει από Wifi.

Όμως, όταν έχετε smart phone που έχετε βάλει να κάνει update μόνο του ή με GPS που χρησιμοποιεί στην αρχή το Internet και δεν υπάρχει σήμα Wifi στην περιοχή, τότε θα προσπαθήσει να μπει από την επόμενη επιλογή που είναι το Cosmote Internet. Αν λοιπόν εσείς δεν θέλετε να το κάνετε απλούστατα, απορυθμίστε τελείως το COsmote Internet. Σβήστε το στην τελική ή απενεργοποιήστε το παίρνοντας τηλέφωνο την Cosmote.

Αναγνώστης

---------------------

Αποκλείεται φίλε να σου είπαν από την cosmote ότι ακόμα κι αν δεν μπεις στο ιντερνετ σε χρεώνουν 1 Ευρώ την ημέρα! Δεν ισχύει αυτό που λες.Αυτό που ισχύει είναι ότι ΑΝ μπεις χωρίς να έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων στο πρόγραμμά σου, τότε το κόστος είναι 1 Ευρώ την ημέρα.Προσέξτε βέβαια στις ρυθμίσεις του κινητού σας να το επιλέξετε να μπαίνει είτε μέσω WIFI, είτε μέσω cosmote internet αν έχετε συμπεριλάβει όγκο δεδομένων στο πρόγραμμά σας ανάλογα με το τί εσείς θέλετε σαν προτεραιότητα.Και για όσους δεν είναι σίγουροι, καλό είναι με ένα τηλέφωνο στην εταιρία να σας βοηθήσει να το ρυθμίσετε.Μην πανικοβάλλεστε και μην καταστροφολογείτε χωρίς λόγο!
αναγνώστης


Αναγνώστης
Keywords
Αναζητήσεις
δεν μπαινει στο internet απο την κοσμοτε
Τυχαία Θέματα