Ρελάνς Survival! Βρήκε παρουσιαστή καλύτερο απ’ τον Τανιμανίδη [video]

46 και σήμερα…

Tα κανάλια ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη της prime time και για το λόγο αυτό επιστρατεύουν όλα τα βαριά χαρτιά τους. Ο ΑΝΤ1 βρήκε ήδη τα 2 πρώτα ηχηρά ονόματα για τους «Νομάδες» και τον παρουσιαστή (Αρναούτογλου).

Το «Ε» απ’ την άλλη είναι πιο μπροστά απ’ όλους καθώς το δικό του reality, (η ελληνική version του Survivor) ξεκινά πιο νωρίς από τα υπόλοιπα προγράμματα.

28 Αυγούστου θα είναι στον αέρα, που σημαίνει
ότι τα γυρίσματα θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον μια εβδομάδα πιο πριν.

Οι άνθρωποι του καναλιού ξέρουν ότι για να έχει επιτυχία το εγχείρημά τους, πρέπει εκτός από δυνατά ονόματα που θα μπουν στην ομάδα των διασήμων, να βρουν και παρουσιαστή, που θα κάνει γκελ στο κοινό.
Διόρθωση. Να βρει παρουσιαστές και όχι παρουσιαστή, καθώς εκτός από αυτόν που θα είναι ο Νο1 πρέπει να υπάρχει και ένας ακόμα, ο οποίος θα αναλάβει το σπικάζ των αγώνων.
Και επειδή ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο, στο «Ε» θεωρούν ότι έχουν βρει τον ιδανικό για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Θεωρούν μάλιστα ότι είναι καλύτερος απ’ τον Τανιμανίδη σε αυτό το κομμάτι και ότι με το χαρακτηριστικό του στιλ και τις ατάκες του μπορεί να κερδίσει τους τηλεθεατές. Ποιος είναι αυτός ο πολυτάλαντος παρουσιαστής, ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι των περιγραφών; Μα φυσικά ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος θα οριστικοποιήσει τις επόμενες ώρες τη συμμετοχή του στο παιχνίδι στο τελικό ραντεβού με την παραγωγή του «Ε». Και αν έχετε απορία για το πώς θα περιγράφει τα παιχνίδια, το Menshouse.gr φρόντισε για εσάς.
Πάρτε μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί! Γιατί όταν ο Γεωργούντζος παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα και ο Φουρθιώτης ο ίδιος, δεν τον σταματά…
Keywords
Τυχαία Θέματα