«Ψηστήρι» Πράνιτς σε Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι μια από τις τρεις περιπτώσεις επιθετικών που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό του Λουτσιάνο Φιγκερόα, αλλά οι απαιτήσεις του κρίνουν απαγορευτική την μεταγραφή. Το παλεύουν οι πράσινοι και μέσω του συμπατριώτη του Ντάνιελ Πράνιτς που έχει αναλάβει να τον... ψήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Το Τριφύλλι, όπως έχει ενημερώσει ο Νταμπίζας τον Κροάτη προσφέρει συμβόλαιο 200.000
ευρώ ως το καλοκαίρι και 400.000 ευρώ την επόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος επιθετικός ζητάει 800.000€ και όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει σημαντική απόσταση, αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Γερό χαρτί στα χέρια του ΠΑΟ είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του και ξεκίνησε το... ψηστήρι για να έρθει στην Ελλάδα και τους πράσινους. Φέρνοντας παράδειγμα τον ίδιο, ο οποίος μέσα από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό κλήθηκε ξανά μετά από 2 χρόνια στην Εθνική Κροατίας.

Ο Πέτριτς έχει έως τώρα στα χέρια του μόνο δύο επίσημες προσεγγίσεις. Μία απ' τους πράσινους και μία απ' την Γκρασχόπερς που του δίνει συμβόλαιο 6 μηνών. Ζυγίζει τα δεδομένα και μετά τις 2 Ιανουαρίου (οπότε μένει και τυπικά ελεύθερος απ' τη Γουέστ Χαμ) θα πάρει την τελική του απόφαση, χωρίς να αποκλείει την προοπτική του Παναθηναϊκού.
sport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα