Πρόσκληση ΑΣΕΠ για 66 θέσεις στην υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης

Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη από το ΑΣΕΠ η 1Σ/2012 πρόσκληση της ανεξάρτητης αρχής, που αφορά τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τακτικό προσωπικό, σύμφωνα με... την προβλεπόμενη διαδικασία.

Η πρόσκληση αφορά την πλήρωση 66 θέσεων συνολικά του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού/ΔΕ Διοικητικού για τα Περιφερειακά Γραφεία Αττικής, Θεσσαλονίκης,
Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ρόδου.

Όπως επισημαίνει η ανεξάρτητη αρχή, δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν μόνον όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων σε θέσεις των κλάδων ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Οικονομικών και ΔΕ Διοικητικού-Οικονομικού που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 μέχρι και την 31.12.2010 βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραιτήτως με την αίτηση συμμετοχής τους να συνυποβάλλουν φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του οικείου ΦΕΚ (τεύχος Γ΄) καθώς και της αντίστοιχης σελίδας, στην οποία αναγράφεται ο πίνακας διοριστέων έχοντας υπογραμμίσει το ονοματεπώνυμό τους με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τους όρους της πρόσκλησης θα καταταχθούν σε πίνακα με βάση την παλαιότητα δημοσίευσης του πίνακα διοριστέων σε ΦΕΚ και κατά φθίνουσα σειρά της βαθμολογίας με την οποία έχουν εγγραφεί στους πίνακες διοριστέων του αντίστοιχου κλάδου-ειδικότητας.

Οι θέσεις ανά Περιφερειακή Ενότητα και κλάδο/ειδικότητα, της ως άνω πρόσκλησης, έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.aegeantimes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα