Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Ας δούμε εδώ πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις - ποιες οι περίοδοι - ημερομηνίες που ξεκινάνε και λήγουν στο έτος, ώστε να ξέρουμε πότε να τις περιμένουμε!

Γενικά οι ημερομηνίες εκπτώσεων κάθε χρόνο, είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Απλά μπορεί να έχουν απόκλιση 1-2 μέρες μερικές φορές.

Οπότε ας δούμε πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις
και πότε τελειώνουν μέσα σε ένα ολόκληρο έτος, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεχυθούμε στα μαγαζιά και να κάνουμε τα ψώνια μας!

Οι περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις: 2 χειμερινές και 2 καλοκαιρινές και τότε τα μαγαζιά συνήθως είναι ανοιχτά και Κυριακές.

Χειμερινές εκπτώσεις
Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου. Όπως προαναφέραμε, μπορεί να υπάρχει απόκλιση 1-2 ημέρες.

Για παράδειγμα, το 2013 οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 15 Ιανουαρίου (όχι τη δεύτερη Δευτέρα, αλλά μία μέρα μετά).

Τελειώνουν πάντα τέλη Φεβρουαρίου, όπως και φέτος το 2013, τελειώσανε στις 28 Φεβρουαρίου.

Επίσης, έχουμε εκπτώσεις το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου (από 1 - 10 του μηνός).

Τώρα ενδεικτικά για το χειμώνα, σας αναφέρουμε επόμενες ημερομηνίες εκπτώσεων:

εκπτώσεις 2013: από Παρασκευή 1 έως Κυριακή 10 Νοεμβρίου

εκπτώσεις 2014: αρχίζουν από Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και πάλι το πρώτο δεκαήμερο, Σάββατο 1 Νοεμβρίου ως Δευτέρα 10 Νοεμβρίου του 2014.

εκπτώσεις 2015: κι εδώ πάλι αρχίζουν από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και τελειώνουν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και αντίστοιχα έχουμε και τις πρώτες δέκα ημέρες του Νοεμβρίου 2015 (Κυριακή 1 - Τρίτη 10 του μηνός).

και πάει λέγοντας.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις
Τώρα, οι περίοδοι καλοκαιρινών εκπτώσεων είναι και αυτές δύο όπως προαναφέραμε: το πρώτο δεκαήμερο του μήνα Μαΐου και από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Αυτά να θυμάστε και θα είστε εντάξει.

Τώρα κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες καλοκαιρινών εκπτώσεων είναι οι εξής:

εκπτώσεις 2013: από Τετάρτη 1 έως Παρασκευή 10 Μαΐου και από Δευτέρα 8 Ιουλίου έως Σάββατο 31 Αυγούστου του 2013.

εκπτώσεις 2014: αρχίζουν από Πέμπτη 1 Μαΐου και τελειώνουν το Σάββατο 10 Μαΐου και πάλι από Δευτέρα 14 Ιουλίου έως Κυριακή 31 Αυγούστου 2014.

εκπτώσεις 2015: αρχίζουν και τελειώνουν κι εδώ αντίστοιχα Παρασκευή 1 έως Κυριακή 10 Μαΐου και Δευτέρα 13 Ιουλίου έως Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.
Οπότε αν αναρωτιέστε πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις και πότε τελειώνουν, είστε πλέον καλυμμένοι και ξέρετε πλέον πότε να τις περιμένετε χειμώνα καλοκαίρι για να κάνετε τα ψώνια σας!
coolweb.gr
Keywords
Αναζητήσεις
pote arxizoun oi ekptwseis tou kalokairiou stin italia., εκπτωσεις ιανουαριου 2015 τι περιλαμβανουν
Τυχαία Θέματα