Πώς να ξεχωρίσετε τα γνήσια προϊόντα από τις απομιμήσεις [photos]

Eνώ οι μεγάλες εταιρείες βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο με τις παράνομες απομιμήσεις των προϊόντων τους, οι καταναλωτές δεν μπορούν να...
αντισταθούν στον πειρασμό να τα αγοράσουν για να γλιτώσουν χρήματα. Ωστόσο, το χειρότερο είναι όταν αυτά τα προϊόντα πωλούνται στην τιμή των αυθεντικών.

Ακολουθεί μια λίστα που θα σας βοηθήσει να μην εξαπατηθείτε.

Εξετάστε προσεκτικά τη συσκευασία: Τα κραγιόν MAC πωλούνται σε συσκευασίες με glitter, σε αντίθεση με τις απομιμήσεις που
διατίθενται σε ματ συσκευασία.

Ελέγξτε το όνομα του προϊόντος: Τα ψεύτικα προϊόντα πωλούνται συχνά με άλλα ονόματα σε αντίθεση με τα αυθεντικά προϊόντα MAC. Για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι πρωτότυπο, μεταβείτε στον ιστότοπο της εταιρείας και αναζητήστε το. Εάν δεν υπάρχει, είτε είναι ψεύτικο είτε δεν πωλείται πλέον.

Ελέγξτε τη χώρα παραγωγής: Τα μποτάκια UGG ανήκουν στην αμερικανική εταιρεία Deckers Outdoor Corp. Τα προϊόντα της δεν έχουν καμία σχέση με την Αυστραλία. Τα πρωτότυπα UGGs κατασκευάζονται μόνο σε αυτές τις χώρες: Κίνα, Βιετνάμ και ΗΠΑ. Οι ισχυρισμοί ενός πωλητή ότι κατασκευάζονται στην Αυστραλία είναι ένδειξη ότι πρόκειται για απομίμηση.

Το αυτοκόλλητο στο κουτί με τον κωδικό QR είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προστασίας από τις απομιμήσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή στο κινητό σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο προϊόν. Εάν τα μποτάκια είναι πρωτότυπα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην επίσημη σελίδα που θα εγγυάται ότι αγοράσατε ένα γνήσιο προϊόν UGG.

Η πρωτότυπη συσκευασία έχει έναν σειριακό αριθμό τυπωμένο στο αυτοκόλλητο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της. Τα κουτιά των απομιμήσεων δεν έχουν αυτοκόλλητα και ο αριθμός αυτός συνήθως τυπώνεται στο ίδιο το κουτί. Η περιγραφή στα αυθεντικά προϊόντα είναι σε 5 γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Εάν υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες είναι σίγουρα ψεύτικα.

Στα ακουστικά θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα της μάρκας: Beats. Πρέπει να είναι χαραγμένο τόσο στα ακουστικά, όσο και στο καλώδιο και να διαβάζεται εύκολα. Τα ψεύτικα προϊόντα συχνά έχουν μια φτηνή επιγραφή ή δεν έχουν καθόλου.

Τα Timberlands έχουν πάντα μια δερμάτινη ετικέτα στο δεξί μποτάκι κάθε ζεύγους. Στη δερμάτινη αυτή ετικέτα υπάρχει ένα λογότυπο και η επιγραφή “Guaranteed Waterproof” . Η Timberland είναι μια αμερικάνικη εταιρεία, αλλά όλα τα επίσημα εργοστάσια της βρίσκονται στην Κίνα και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Οι απατεώνες συνήθως χρησιμοποιούν τις επιγραφές “Made in USA” στα προϊόντα τους.

Ο ασφαλέστερος τρόπος να αποφύγετε την αγορά ενός ψεύτικου προϊόντος είναι να ελέγξετε τον σειριακό αριθμό στον ιστότοπο της Apple. Για να τον ελέγξετε, θα πρέπει να βρείτε τον σειριακό αριθμό στις ρυθμίσεις. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τον αριθμό στην υποδοχή της κάρτας SIM και στο κουτί. Εάν το προϊόν είναι γνήσιο, ο ιστότοπος θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, την εγγύηση και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Εξετάστε προσεκτικά την τσάντα: Οι κατασκευαστές της εταιρείας δεν ράβουν ποτέ την τσάντα, ώστε να μην είναι ορατά τα γράμματα LV. Άλλες λεπτομέρειες μπορεί, αλλά τα γράμματα δεν εξαφανίζονται ποτέ!

Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό της τσάντας: Τα χρώματα μέσα στις τσέπες και άλλες λεπτομέρειες πρέπει να ταιριάζουν τέλεια με το χρώμα της τσάντας.

Επιπλέον, όλες οι τσάντες Louis Vuitton φέρουν μια σφραγίδα σε δερμάτινη ετικέτα, όπου αναγράφεται η χώρα παραγωγής (υπάρχουν μόνο 5 επιλογές: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ και Γερμανία). Κάθε τσάντα έχει έναν ειδικό κωδικό με 2 γράμματα και 4 αριθμούς. Τα γράμματα είναι άλλη μία ένδειξη της χώρας παραγωγής.

Ελέγξτε τα αθλητικά παπούτσια: Αν είχατε και στο παρελθόν παπούτσια Nike, συγκρίνετε το νέο σας ζευγάρι με το παλιό. Το στυλ και η θέση του κάθε στοιχείου πρέπει να είναι σχεδόν τα ίδια. Αν παρατηρήσετε ότι λείπουν ορισμένα βασικά στοιχεία ή δεν υπάρχει το όνομα της σειράς, δυστυχώς έχετε αγοράσει ένα ψεύτικο ζευγάρι.

Τα αυθεντικά προϊόντα Nike δεν είναι τόσο λαμπερά όσο τα ψεύτικα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι κατασκευασμένα με γνήσια υλικά. Έτσι, αν εντοπίσετε μερικά πολύ φωτεινά χρώματα, πρόκειται για ένα ψεύτικο ζευγάρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα